Minah din Girl's Day se întâlnește cu fotbalistul Son Heung Min

S-a zvonit că membra Girl's Day, Minah se întâlnește cu fotbalistul Son Heung Min.

Pe 29 Iulie, site-ul de știri The Fact a dezvăluit un articol și niște poze care îi arată pe  Minah  și Son Heung Min ținându-se de mână și bucurându-se de o întâlnire. Cei doi  și-au făcut timp pentru întâlnire în ciuda programului lor încărcat pe 16 și 17 Iulie. În timpul întâlnirilor, cei doi au avut grijă să nu fie prea afectuoși fizic când se aflau afară, dar se țineau de mână când rămâneau singuri. La una din întâlniri, Son Heung Min i-a luat un frumos buchet de flori lui Minah

Ca și răspuns la aceste poze, DreamT Entertainment, agenția lui Minah, le-au spus celor de la The Fact la telefon: " Minah  și Son Heung Min au început să se î ntâlnească datorită interesului reciproc. Cei doi sunt doar la faza de întâlniri, așa că sunt foarte atenți  și conștienți de articolele care au apărut despre relația lor. Ei vor să fie într-o relație în care se ajută și se suportă reciproc. Vă rugăm să sprijiniți acest cuplu.

Conform site-ului OSEN, un reprezentat de la DreamT Entertainment le-a spus că cei doi s-au întâlnit doar de vreo două ori, din curiozitate. 

Tatăl lui Son Heung Min, Son Yong Jung, le-a spus celor de la The Fact că e prima dată când aude despre această relație.

Sursa: soompi
Tradus de: Yun Hee

Română
Votare: 
0
No votes yet