Song Joong Ki se înrolează în august

Se aude? Este sunetul fanilor care plâng de când au aflat vestea că Song Joong Ki se va înrola în armată. Data s-a stabilit că va fi peste mai puțin de o lună, pe 27 august.

Song Joong Ki a luat legătura cu fanii prin intermediul agenției sale, scriind următoarele: "Ce mai faceți? Aici este Song Joong Ki. Recent, am primit înștiințarea pentru înrolare de la Military Manpower Administration. Mă voi înrola pe 27 august. Îmi voi încheia activitățile promoționale în timpul care mi-a mai rămas și plănuiesc să întru în centrul de instruire. Vă mulțumesc cu sinceritate tuturor celor care m-ați susținut și m-ați iubit. Din moment ce nu-mi pot lua la revedere de la fiecare dintre voi, vă trimit inima mea recunoscătoare prin intermediul acestui mesaj. Mă voi întoarce după ce îmi termin îndatoririle militare, peste doi ani. ^^ Până vă voi saluta pe toți cu o nouă producție, vă doresc toate cele bune și să fiți sănătoși."

1002108_546266128744076_1927455679_n.jpg

Deși știrea a venit ca o notificare scurtă, cei care participă la fan-meeting-ul din 17 august vor avea șansa să-i spună "la revedere" actorului înainte ca acesta să se înroleze.

Sursa: allkpop

Tradus de: Han Jin Yi

Română
Votare: 
5
Average: 5 (1 vote)