Dear diary 03: A doua zi în Coreea (루나플라이 화이팅!)

Română

Salutare din nou!

 

Astăzi voi vorbi despre experiența mea alături de trupa sud-coreeană LUNAFLY, membră a companiei NEGANETWORK. Voi începe puțin a vă vorbi despre ei: cine sunt, căți membri și ce talente ascunse au. Apoi voi termina cu un review asupra noului nor clip. Așadar, să începem!

LUNAFLY

Cuvântul în sine a fost ales de către cei trei membrii ai trupei (Sam, Yun și Teo) însemnând că fanii lor pot ajunge până la lună zburând (luna+fly, care în engleză înseamna zbor). Prin urmare, băieții și-au dorit foarte mult să dea ambiție și curaj fanilor și s-au gândit la un nume sugestiv. Pe scurt, au vrut sa ofere bucurie celor ce ascultă muzica lor și astfel a luat naștere Lunafly!

Dacă știți limba engleză, atunci vă pun câteva linkuri pentru a afla mai multe despre băieți:

# primul clip prezintă mai multe despre ei în general: http://www.youtube.com/watch?v=OM0wdUPh5Zw

# al doilea link este cel al contului lor oficial de Youtube cu toate melodiile lor: http://www.youtube.com/officialLUNAFLY

# pagina lor oficială de Facebook: https://www.facebook.com/officialLUNAFLY

Ok, acum să revin la ziua de sâmbătă. Pentru că am avut emoții nu am prea dormit mai deloc. Am stat vineri seara cam până pe la 4 dimineața să arajez pachetul pentru băieți (mulțumesc Cristinei și Marei pentru că m-a ajutat să îl completez; aproape jumătate din bagaj era pentru ei): am avut puse într-o pungă cu România așa: o cărticică despre punctele turistice și culturale din România, una despre rețetele noastre (în engleză amândouă), un borcan de miere de salcâm naturală, un borcan de dulceață de vișine, un borcan de zacuscă, brățări cu tricolorul, un steag al României, cate un clop pentru ei și pentru domnul producator, ciocolată ROM, eugenii, ciocolată de casă, o cutie de ceai natural de tei, alune și altele (nu-mi amintesc acum exact, dar a trebuit să iau bagajul de mână din avion să le car laugh ).

Deci, m-am trezit de dimineață, repede cu un duș, m-am îmbrăcat și am pornit să mă întâlnesc cu prietenul meu coreean Jamin (care a fost în România acum puțin timp, șitiți pozele da?). A venit săracul să mă ia de lângă cămin căci încă nu știam cum să ajung la metrou. Am luat pentru prima oară taxiul pentru că eram în întârziere (btw poți plăti la taxi direct prin cardul de transport în comun, la unele taxiuri; au un fel de sistem gen aparatele noastre din București de la RATB/METROREX). Apoi am luat metroul de la stația Hoe-gi (회기 지하철역). Primele poze cu Jamin de la metrou (oamenii se uitau ciudat la noi, dar nu a contat. Sunt în Coreea kkkk.

        

Am ajuns într-un final la această locație, pe lângă un râu. Clipul nou al trupei Lunafly s-a filmat pe un local tip vapor heart

        

                                   

După ce am ajuns acolo, ni s-au confiscat telefoanele și camerele foto așa că nu am nicio poză din interior în afară de cele puse chiar de ei. Între timp ne-am împrietenit cu două fete din Indonezia. Fanele din Coreea sunt mereu puțin răutăcioase? Se uitau urât la cele din Europa la început xD. Voi posta câteva poze de la companie apoi micile mele discuții cu membrii trupei + BONUS: parere personală despre băieți.

Printre filmarile noului videoclip, membrii trupei Lunafly au vorbit cu fanii presenți în sală. Din fericire pentru mine, am stat în fața scenei așa ca i-am văzut de aproape. Prima impresie:

#Yun este super-mega sexy, frumos, devine un bărbat misterios și talentat...pe bune; la un moment dat mi-a zâmbit de era să leșin lângă scenă O.O; este genul ăla de băiat misterios, care atrage toate fetele din jur, zâmbește o dată la ele și pock! sunt leșinate :)))

#Teo este foooooarte înalt; este genul timid, care se ascunde în spatele clapelor; nu a vorbit foarte des, mai mult a scris pe twitter xD; ioi, este așa dulce că l-aș lua eu și nu i-aș mai da drumul (bine că nu înțelege domnul producător limba română :))))

#Sam este tipul foarte serios și sensibil cu fanii, fiind liderul trupei cam are grijă să fie totul bine făcut; muncitor, talentat și prezentabil, pare genul ideal ca partener de viață (și aici vorbesc cât de poate de serios); cine va pune mâna pe el, va fi o mare norocoasă!!!! Sam a fost cel care a vorbit cel mai mult cu fanii, apoi Yun (mai mult cu cei din Coreea, iar Teo abia a scos câteva cuvinte (nu știe foarte bine engleză, iar în fața scenei au fost multe din alte țări)

O parte dintre discuțiile și experiențele mele cu ei:

În prima pauză din timpul filmărilor, Sam a întrebat random pe cei din față de unde sunt fiindcă eram multe din alte țări. Când a ajuns la mine și a auzit de România, a rămas placut surprins și mi-a zis: ”Vreau să merg în România! Ajută-ne să mergem acolo”, iar eu i-am răspuns că voi face tot posibilul. Apoi m-a întrebat ce fac în Coreea și dacă știu coreeană, și i-am zis că sunt cu bursă școlară pentru a învăța limba. 

Discuția mea cu Sam Carter (liderul trupei Lunafly):

Sam: De unde ești?

Eu: Din România.

Sam: Știi limba coreeană?

Eu: Puțin. Voi studia mai mult aici. Am luat o bursă în Coreea și abia am ajuns aici ieri. 

Sam: Oooo, bursă. Drăguț. Spune ceva în coreeană....

Eu: ... (cri cri, mă făcusem mică cât un gândăcel;

-----după un timp așteptând-----

Sam: Curaj, încearcă. ”An-nyeong-ha-se-yo” (silabisit)

Eu (rapid și m-am și aplecat): Annyeong haseyo!

Sam: WOW! Pronunți foarte bine! În curând vei ști mai bine decât mine! Ar trebui să mă înveți și pe mine.

Altă discuție cu Sam legată de România.

Eu: sam, ar trebui să îți fie frică de mine.

Sam: (cu o privire mirată) De ce?

Eu: Eu sunt Dracula. De fapt, sunt stră-stră-stră-...-strănepoata lui Dracula.

Sam: (râzând) Acum chiar îmi este frică de tine.

Altă pauză din timpul filmării, în sfărșit prinde și Teo curaj și începe a întreba pe fetele din față de unde sunt fiecare (toate eram din țări diferite, mai puțin colțul stâng de scenă care erau toate din Coreea).

Teo: De unde ești? (ne-a întrebat pe rând pe toate)

Prima fană: (nu mai știu de unde a zis că este)

A doua: Russia

A treia: Indonesia

Eu :3 : Romania

Teo: (fața lui s-a făcut instant o.O într-un mod tare drăgălaș, păcat că nu am putut să prind momentul și că am avut camerele confiscate) Rumania???? Wow.... (cred că asta mi-a făcut ziua mai frumoasă, încă nu îi pot uita mutrișoara :3 )

Altă întâlnire prin sală cu Yun, care împărțea sticle de apă fanilor (am filmat cam 5-6 ore încontinuu). Eram în gând: să zic sau să nu zic. Apoi am prins curaj (în coreeană): Vreau și eu apă, te rog./Dă-mi și mie, te rog. (나도 물 주세요) A zâmbit foarte drăguț (drept urmare m-am prins că îi e rușine să vorbească în engleză, așa că i-am mulțumit tot în coreeană și mi-a zâmbit iar). Încă mai am sticla și o voi păstra ca amintire!! Ah da, mi-am făcut și primul card pentru transportul în comun. Va pun poză^^

     

Apoi m-am întâlnim cu domnul producător și cu Robin Choi (e un fel de manager de videoclipuri ceva, nu știu foarte sigur dar ne știm de pe facebook) i-am salutat și domnul producător mi-a promis că îmi va pregăti un interviu luna viitoare cu ei, așa că scrieți întrebările pe pagina noastră ( Lunafly & Romanian Lukies). 

Pentru că prietenul meu Jamin deja se plictisise și stăteam de 6 ore acolo, am decis să plecăm mai devreme. Le-am spus băieților că plec și mi-au făcut cu mâna, iar Sam mi-a mulțumit că m-am dus la filmarea clipului lor. Per ansamblu, m-am distrat, am dansat și am țipat cât mă țin plămânii, m-am simțit ca în familie și, așa ca un preview, melodia lor nouă este genială. Pare că și-au schimbat puțin stilul și fac feature-ing cu o fată dintr-o trupă faimoasă. (atât vă spun)

După filmare, am plecat cu jamin spre cămin înapoi și ne-am oprit să mâncăm undeva. A fost prima mea masă coreeană pentru că am mâncat doar ce aveam de acasă înainte.

Am vrut să încerc ramyun-ul ca la mama lui acasă (foarte picant xD)

Pentru că nu am apucat să schimb banii la aeroport (amețită de pe drum), Jamin mi-a împrumutat acești bani. Sunt primii mei bani coreeni. Mulțumesc Jamin! sunt cam 19-20 dolari americani.

Apoi, am ajuns la cămin ruptă și obosită din cauză că nu mă obișnuisem cu fusul orar. Atât pentru azi^^

 

Articol scris de: kim sojung

Votare: 
5
Average: 5 (1 vote)