Concurs - "I love my bias" <3

Română

Salutare tuturor!

Așa cum am promis, vom face un concurs deoarece am trecut de 1000 de like-uri pe pagina noastră de Facebook ( https://www.facebook.com/pages/Korean-Cultural-Club/230673233654710?fref=ts ). Întotdeauna ne-am ținut de cuvânt, nu-i așa? ^^

Gândindu-ne la aceste mici ”lupte” ce se dau între fani, ne-am hotărât să încercăm să îi unim prin acest concurs. Deja sunteți curioși, cred. hehe. Înainte de a vă spune ce presupune aș dori să adresez câteva cuvinte dumneavoastră, dragilor noștri cititori.

Vă mulțumim nespus de mult pentru susținerea acordată în tot acest timp,

pentru răbdarea și interesul arătat micii noastre comunități. 

Vă mulțumim pentru entuziasmul cu care participați la concursurile noastre

și încrederea avută în noi, până acum.

Niciodată nu am crezut că vom ajunge până aici, să fim cunoscuți în tări străine,

să comunicăm cu atâtea persoane speciale -adică voi,

să unim atâtea persoane și să ne fim alături la bine și la greu.

Vă mulțumim pentru că ați ales să petreceți timp alături de noi 

și sperăm să nu vă dezamăgim nici de acum înainte.

Ce presupune acest concurs? - Descriere:

Ca de obicei, nu cerem lucruri imposibile. Trebuie să dați like paginii noastre, apoi să dați like & share la poza fan-clubului pe care doriți să îl susțineți. Se va face un album pe pagina noastră, în care vom pune pozele reprezentative fan-cluburilor participante, alături de link-ul site-ului/forumului/paginii de facebook. Dorința noastră este de a aduce împreună fanii și de a vedea ce fan-cluburi sunt mai populare din România. Nu este limită de vârstă, nici limite pe tări. Puteți face reclamă la concurs și în cadrul fan-cluburilor din alte tări ce susțin aceeași formație sau același idol. O singură persoană poate vota mai multe fan-cluburi. Concursul se adresează doar fan-cluburilor românești (ATENȚIE!!!), însă nu există limită la promovarea fan-clubului susținut. Premiile se vor oferi ca sponsorizare a fan-clubului câștigător, iar acesta are obligația de a face un concurs pentru fanii săi și de a le oferi ca premii. Vă rugăm să oferiți seriozitate deplină și vă dorim mult noroc tuturor în cadrul acestui concurs.

Regulament pentru fan-cluburile participante:

1. Fiecare fan-club participant, este obligat să își editeze propria poză reprezentativă pentru fan-clubul său. Pe ea trebuie scris link-ul fan-clubului și denumirea acestuia, alături de steagul României. 

2. Fiecare fan-club are dreptul de a participa doar o singură dată și trebuie să fie oficiale sau cu denumire unică în România! Fan-cluburile ce sunt prinse cu două cereri de participare sunt descalificate.

3. Orice fan-club participant este obligat să își facă reclamă în vederea strângerii de like-uri. Noi nu ne asumăm răspunderea de a face reclamă fiecărui fan-club participant, pentru a  nu se crea confuzii și a nu fi acuzați că ”favorizăm” anumite fan-cluburi. Dacă vom face reclamă, va fi în numele tuturor fan-cluburilor participante.

4. Fan-cluburile ale căror fani atacă alte fan-cluburi vor fi propuse pentru descalificare și, în funcție de numărul de voturi (jumătate+1), vor fi sau nu descalificate.

5. Fan-clubul câștigător este obligat să organizeze un concurs și să ofere premiile fanilor. În caz contrar, nu va mai avea voie niciodată să participe la concursurile noastre.

Pași:

1. Trimiteți-ne poza editată alături de link-ul fan-clubului participant și numele administratorului sau moderatorului (poate să fie și porecla folosită în cadrul fan-clubului).

2. Dați like paginii noastre (de pe pagina fan-clubului participant) și așteptați afișarea pozei în album și confirmarea noastră.

3. Începeți să vă promovați propriul fan-club prin like & share la poză.

Premii:

Premiile oferite de noi sunt: o mapă de plastic cu ursuleț, două seturi de bețisoare, o pereche de șosete cu PSY și un abțibild pentru telefon. 

    

 

Perioada concursului este: 04.04.2013 - 04.08.2013

Multă baftă!

 

Scris de: Admin So-jung

Votare: 
0
No votes yet