Concurs video „We Love Korea 2012”

Română

Ce trebuie să faci?
E simplu! Până pe data de 31 noiembrie 2012, trebuie să faceți un videoclip cu voi și să ne împărțășiți motivele pentru care iubiți Coreea! Puteți să vorbiți, să faceți o mini-piesă de teatru, un cover, orice vă trece prin cap. Atenție! Timpul maxim al videoclipului este de 5 minute! Toate videoclipurile ce depășesc această limită vor fi descalificate! De asemenea, toți participanții au dreptul la o mică descriere de 2-3 rânduri despre videoclipul lor.

Unde se posteaza videoclipurile?
Toate videoclipurile se vor posta pe Youtube sau orice altă rețea de acest gen, care să permită celorlalți utilizatori să voteze. Se va face de asemenea o poză-preview care va fi pusă în albumul nostru alături de link-ul către videoclipul reprezentat. Împreună cu poza și link-ul către videoclip, trimiteți un e-mail la adresa: koreanculturalclubromania@gmail.com cu numele, prenumele și orașul din care v-ați înscris. Specificați la subiect ”Pentru Video Contest: We Love Korea 2012”. Se vor aduna numărul de Like-uri de pe serverul unde s-a postat videoclipul, numărul de Like-uri de pe pagina noastră de Facebook și voturile echipei KCC.România și se va alege câștigătorul în data de 1 decembrie 2012.


Ce premii se vor câștiga?
1. O carte despre istoria Coreei, în limba română, niște stickere Topokki, un set magneți Păpuși în Hanbok și o telegramă
2. O carte despre istoria Coreei, în limba română, o brățară budistă coreeană, un set mini-broșe și o telegramă
3. O carte despre istoria Coreei, în limba română, o broșă-tricou cu echipa națională de fotbal a Coreei și o telegramă

 

Sursă: http://www.facebook.com/events/360483097374801/

Echipa KCC.Romania

Votare: 
0
No votes yet