Din culisele celor două asociații: Prima parte – Despre program și activități

Română

 

Despre K-pop World Festival Romanian Edition 2013

Deși am mai scris un articol legat de acest eveniment, astăzi vă dezvăluim câteva detalii picante din culise. Sună interesant, nu-i așa?

În primul rând dorim să vă prezentăm organizatorii, sponsorii și partenerii finali.

·         Organizatori: Asociația Culturală Româno-Coreeană Nan Kibun și Asociația Fanilor Coreei de Sud din România

·         Sponsori: Ambasada Coreei de Sud din România, Restaurantul Seoul și Kpopmart.com

·         Parteneri: Televiziunea coreeană KBS, comunitățile partenere celor două asociații și Asociația ”Doruletul-Vidra”

·     Parteneri media confirmați: 220.ro, TeenPress, revista online K-World Romania, KCC.Romania (adică noi :D ), KpopEurope.eu, ecomunicate.ro, port.ro, echipa Kcu.Ro, peteava.ro, mediaALERT, revista Zile și Nopți

·       Comunități partenere: 2 PM, B.A.P., Beast, Exo, Jang Geun Suk, Infinite, KCC.Romania, LEDApple, Lunafly, MBLAQ, Secret, SHINee, Spica, Super Junior și Teen Top (ATENȚIE! Nu vin formațiile, ci fan-cluburile românești ce le reprezintă xD)

 

ACRC Nan Kibun:
Blog: http://acrchk.wordpress.com/
Facebook Page: https://www.facebook.com/acrchankibun
E-mail: acrchankibun@yahoo.ro

                                                                      

AFCSR:
Site: http://www.afcsr.ro/
Facebook Page: https://www.facebook.com/asociatiafanilorcoreeidesudromania
E-mail: afcsr@ymail.com

În al doilea rând, vă pot spune din interior că vor fi niște invitați speciali ce vor face show pe melodiile voastre preferate, iar la sfârșitul concursului de dans v-am ruga să nu plecați! O trupă de 47 de copii din partea Asociației Dorulețul-Vidra va dansa special pentru dvs. pe o melodie rap. Yeey!

Nu putem uita nici fetele doamnei Kim, HehJin (Angie) și micuța HehSong, ce ne vor încânta cu vocile lor în pauza dintre cele două reprize de dans (veți vedea mai jos programul final), dar nici masa tradițională coreeană și secretele acesteia, prezentate de către Restaurantul Seoul. Hmm...se anunță o zi plină de surprize, nu-i așa?

Programul începe lejer cu filmulețele de prezentare din partea fiecărui fan-club participant, apoi urmează un scurt documentar cu locurile turistice din Coreea de Sud. Nelipsitele joculețe din pauze sunt menite să vă distreze și să vă ajute să câștigați diferitele premii oferite de către organizatori, parteneri sau sponsori. Trebuie însă precizat că în sala de festivități vor fi activitățile standard, iar în sala de expoziții, după retragerea fan-cluburilor, vor fi prezentări despre Hanbok-ul coreean, Hanji craft, ceremonia ceaiului, caligrafie, concursul de cultură generală și altele. Mai jos puteți vedea desfășurătorul complet al activităților din sala de festivități.

Anul acesta de tot ce înseamnă media și tehnic se ocupă echipa Kcu.Ro. Aș dori să le mulțumim anticipat pentru efortul depus în realizarea acestui eveniment. Munca lor va fi multă și stresantă de aceea o să ne rugăm cu toții să iasă totul așa cum am plănuit. Puțini știu exact câtă muncă s-a depus pentru acest eveniment, mulți au criticat în necunoștință de cauză. Din păcate. Însă vă spun sincer că sunt nopți nedormite, mult stres, mese sărite, o mulțime de bani cheltuiți și un grup maaare-mare de mai multe echipe ce și-au dat toată silința pentru a lucra împreună. Multe drumuri bătute și, mai ales, niște promisiuni făcute între toate părțile implicate. Deși nu am avut încă parte de un concert Kpop, să mulțumim totuși asociațiilor ce ne mai relaxează din când în când cu o petrecere, un eveniment sau un proiect interactiv. Bun, să revenim la program și activități.

La intrare o să vă întâmpine cu bucurie și zâmbete colegii noștri pentru a vă lua banii și a vă pune brățările (vă rugăm să nu le pierdeți pentru că le puteți refolosi la petrecerea Kpop ca intrare GRATUITĂ). Pe hol veți găsi un roll-up să faceți poze cu el, dar și ”familia regală” (un băiat și o fată îmbrăcați în Hanbok-uri de la curtea regală, împrumutate de la Ambasada Coreei de Sud din România). Vă rugăm să solicitați fotografii și cameramanii noștri pentru niște poze mai reușite.

Aaah da! Era să uit! Foile pentru concursul de cultură generală despre Coreea de Sud se vor găsi pe stand la noi. Anul acesta am hotărât să punem accent pe turismul Coreei, de aceea sfatul nostru este să citiți cu atenție capitolul dedicat turismului. Bineînțeles că și restul subiectelor din carte le-am luat la rând. Doar nu credeați că scăpați așa ușor :P ?

Ce mai este bine de știut în acea zi, este că NU se va da mâncare ca anul trecut și nici nu se vor vinde obiecte în incinta Institutului Cervantes. De asemenea, vom avea doua aparate LaFantana în incinta Institutului, în cazul în care vi se face sete.

 

Vă las în compania videoclipului de prezentare făcut de Kcu.Ro:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HwLdrrWLVUU

  1. Mai multe detalii și noutăți despre festival pe adresa evenimentului: https://www.facebook.com/events/497493256988083/
  2. Mai multe detalii despre petrecerea K-pop pe adresa evenimentului: https://www.facebook.com/events/528881257181844/

PS: Revin în partea a doua cu hărți, detalii despre premii și altele! 

 

Articol scris de: Admin Sojung

Votare: 
0
No votes yet