Frumusețea ascunsă a nord-coreencelor „capturată” de o româncă

            Mihaela Noroc, o fotografă de origine română, a ajuns să primească multă atenție și aprecieri după ce a postat pe contul său de Instagram și pe blogul personal de fotografii ce surprind frumusețea naturală  a nord-coreencelor.

            După ce a strâns banii necesari, Noroc s-a hotărât să pornească într-o călătorie în lume pentru a descoperi și „captura” cu ajutorul aparatului de fotografiat frumusețea  feminină. Ea și-a intitulat proiectul „Atlasul Frumuseții”, iar până acum a vizitat peste treizeci de țări din Europa, Asia, Oceania și din cele două Americi, îndeplinindu-și astfel visul de a realiza o „hartă” a frumuseții de pe mapamond prin intermediul chipurilor de femeie de diferite etnii și care provin din variate medii culturale. Printre țările vizitate de Mihaela  pentru proiect se numără, după cum pobabil v-ați și dat seama, și sihastra Coree de Nord.

            Noroc a explicat că „Coreea de Nord era un loc misterios pe care îmi doream cu adevărat să-l vizitez. Nord-coreencele dețin o frumusețe unică și candidă. [Acolo] erau multe femei nefamiliarizate încă cu moda de azi, așa că le-am văzut pe multe dintre ele purtând ținuta tradițională [coreeană]. Călătoria în Coreea de Nord a fost una foarte prețioasă pentru mine.”

            Mai jos puteți vedea încă alte câteva fotografii din călătoria Mihaelei din Coreea de Nord, iar dacă doriți să vă delectați privirea cu și mai multe, vă invităm să-i vizitați contul de Instagram sau blogul personal. ^_^

Sursa: allkpop.com

Traducere: 강현재

Română
Votare: 
0
No votes yet