Garnitură de spanac în stil coreean II

Ingrediente principale

-1 kg spanac proaspăt

-3 linguri  ulei vegetal

-1 lingură semințe de susan prăjite

 

Ingrediente pentru sos

-2 linguri ulei brun de susan

-3 linguri oțet

-3 linguri sos de soia

 

Mod de preparare

1.      Gătiți spanacul în aburi, după care tocați-l (nu prea mărunt).

2.      Amestecați ingredientele pentru sos.

3.      Încingeți uleiul într-o tigaie, după care adăugați spanacul și amestecați până ce acesta se frăgezește, apoi luați tigaia de pe foc.

4.      Scurgeți excesul de lichid, iar apoi adăugați sosul și amestecați, după care presărați semințele de susan. Poftă bună!

Sursa: http://www.food.com/recipe/korean-greens-184425?scaleto=4.0&st=null&mode=us

Traducere: 강현재

Română
Votare: 
0
No votes yet