Gumiho în serialele și filmele coreene (Partea a II-a)

Română

The return of Gumiho: Familia Lee ascunde un teribil secret, crezând că acesta le-ar putea permite să supraviețuiască din generație în generație și să prospere în mod independent sub orice circumstanță.

Familia descende dintr-o vulpe cu nouă cozi. Când un membru de sex feminin din familie ajunge la pubertate, trebuie să suporte un ritual pentru a determina dacă poartă cu sine genele vulpii cu nouă cozi. Dacă le poartă, trebuie dată spre căsătorie, fără a-și mai vedea familia vreodată. Într-adevăr “soția” urmează a fi ucisă de familia de oameni, iar ficatul său va alimenta familia. Această tradiție a fost realizată timp de sute de ani și doar membrii de sex masculine sunt aduși la cunoștință. Însă Lee Myung Ok, purtat de curiozitate, descoperă că mariajul e doar o farsă.

Când singura lui soră ajunge a fi ucisă în același mod ca și celelalte fete, Myung Ok, condus de furie, se preschimbă într-o vulpe cu nouă cozi în căutarea răzbunării.

Acest episod ne întretaie respirația, noi spectatorii știind adevărul acestei familii încă de la începutul primelor minute ale episodului și în același timp acompaniind protagonistul în descoperirea sa.

Gumiho So Ho e o vulpe de sex feminin care trăiește printre oameni, ascunzându-și identitatea, după ce un vânător i-a ucis tatăl. S-a căsătorit cu Yeon Dol,un om puțin atractiv ,dar cu o inimă de aur. So Ho poartă noroc atât lui, cât și familiei sale în vânzarea de sare, dar mai târziu descoperă că sentimentele ființelor umane se pot schimba din cauza banilor.

Partea I

Partea a III-a

Sursa:  http://mitologiaorientale.wordpress.com/2012/12/12/gumiho-nei-drama-e-film-coreani-parte-ii/

Traducere din limba italiană în limba română: Helen Chal

Votare: 
0
No votes yet