Festivalul Hi Seoul

Fiind ținut pentru prima oară în anul 2003, festivalul Hi Seoul s-a transformat dintr-un mare târg de oferte promoționale și alte lucruri de acest gen într-una dintre cele mai mari sărbători a artei de stradă.

Cu directorul Kim Jong-seok la conducere, festivalul cuprinde 20 de spectacole la care sunt invitați grupuri din alte țări ( inclusiv Australia Stalker Theatre și Spain's Atempo Circ), dar și 24 de grupuri locale care se ofer voluntare.
 
 
Acest festival ține de pe 1 până pe 5 octombrie în Piața Gwanghwamun, în Cheonggyecheon și pe alte străzi importante din Seoul.
 
 
Două lucuri nu trebuie să ratezi: programul de deschidere și programul de închidere.
 
În programul de deschidere (care are loc pe 1 octombrie la ora 8pm),  Seoul Plaza este plină de numeroase  culori, ba chiar și de artificii de la diferitele spectacole care prezintă o parte din istoria orașului Seoul prin videoclipuri, muzică și reprezentații de dans.
 
Programul de închidere (care are loc pe 5 octombrie, între orele 3pm-10pm) constă în diferitele reprezentații care vor umple străzile din Seoul și vor da senzația de petrecere la scară largă.
 
 
Website oficial al festivalului: hiseoulfest.org
 
Sursa: visitkorea.or.kr
Traducere: 강현재
Română
Votare: 
0
No votes yet