IRIS 2

Română

Titlu: 아이리스 2 / Airiseu 2 / IRIS 2
Gen: acțiune, romanță, thriller
Rețea de difuzare: KBS2
Data lansării: 13 februarie 2013
Directori: Pyo Min Soo, Kim Tae Hoon
Compania producătoare: Taewon Entertainment

photo269367.jpg

Trailer

Vizionare online: asiazonemovie | dramacrazy | dramafever

3 ani mai târziu, după moartea agentului NIS (Serviciul Național de Inteligență) pe nume Kim Hyeon Jun, în IRIS 2, membrii echipei NSS (Serviciul de Securitate Națională), printre care se număra Jung Yoo Gun și Ji Soo Yeon, încearcă să scoată la lumină misterioasa grupare IRIS. Acțiunea gravitează în jurul lui Baek San care a fost arestat din cauză că activa în organizația secretă IRIS și a morții lui Hyeon Jun. Se va contura de asemenea povestea Domnului Black care controla totul prin Baek San.

Distribuție
 Jang Hyuk - Jung Yoo Gun
 Lee Da Hae - Ji Soo Yeon
 Lee Beom Soo - Yoo Joong Won
 Kim So Yeon - Kim Sun Hwa
 Oh Yeon Su - Choi Min
 Im Soo Hyang - Kim Yeon Hwa
 Kim Min Jong - Kim Ki Soo
 Kim Young Chul - Baek San
 Kim Seung Woo - Park Cheol Yeong
 Lee Joon - Yoon Shi Hyuk
 Yoon Doo Joon - Seo Hyun Woo
 Kang Ji Young - Song Chae Ran
 Baek Sung Hyun - Kang Byung Jin
 Daniel Henney
 David McInnis

Agentul Yoo Gun este liderul echipei TF-A a NSS-ului. În timp ce luptă împotriva lui Baek San este implicat într-un incident ce-i va schimba soarta pentru totdeauna.

Soo Yeon este o olimpică medaliată cu aur la tragerea cu pistolul și este recrutată ca și agent de către NSS.

Choi Min este directoarea adjunctă a NSS-ului, o agentă de elită pe când lucra în cadrul Pentagonului, în Statele Unite. Ea transformă NSS-ul din nou într-un puternic serviciu secret de intelegență și câștigă încrederea președintelui Coreei de Sud.

Baek San este fostul director adjunct al NSS. Cu toate că a fost recunoscut pe scară largă pentru remarcabilele aptitudini din timpul când conducea NSS-ul, s-a dovedit a fi capul diviziei coreene a organizației secrete IRIS. După ce identitatea i-a fost dezvăluită, a fost ținut în arest până acum. Va juca un rol cheie ca persoană ce cunoaște cele mai multe despre IRIS.

Kim Yeon Hwa trebuie să ducă la bun sfârșit o misiune rusă de asasinare. Sora mai mică a lui Kim Sun Hwa, ea devine asasină pentru a-și găsi sora care e dată dispărută în timpul unei misiuni.

Seo Hyun Woo este un agent strălucit, încrezător, care e expert în toate, incluzând tragerile, artele marțiale, spargerea codurilor și limbile străine. În afară de asta, face parte și dintr-un dureros triunghi al dragostei împreună cu Yoo Gun și Ji Soo Yeon.

Yoon Shi Hyuk, geniu într-ale computerelor, este capul operațiunii de rezervă a Centrului de Comandă al NSS.

Song Chae Ran este o onestă și încrezătoare agentă.

Kim Ki Soo este un fost agent secret nord-coreean care a dezertat în Coreea de Sud și care a lucrat pentru Serviciul Național Anti-terorist în "Athena: Goddes of war". În "IRIS 2", lucrează că și agent pentru NSS.

În afară de faptul că este una dintre puținele femei ce și-a atins statutul prin propriile forțe, Kim Sun Hwa a câștigat încrederea și recunoașterea colegilor săi de la forțele de securitate nord-coreeană. Ca subordonată a lui Park Cheol Young și ofițer cu renume în cadrul departamentului său de securitate, își admiră superiorul și are un resentiment adânc pentru Sud.

Cheol Yeong se întoarce ca reprezentant al alianței Coreei de Nord cu cea de Sud.

iris2-1.jpg

Sursa: asianwiki.com, hancinema.net & wikipedia.com

Tradus de: Han Jin Yi

Votare: 
5
Average: 5 (1 vote)