Pașaport spre Coreea

Română

 

Mai țineți minte proba de la cea de-a treia editiție a K-Fan Meetingului 2012, Passport to Korea? Am dorit sa fac o mini descriere a proiectului trecut. În proiect, ne-am numit altfel. Ne cerem scuze din cauza confuziei. S-a datorat dorinței de a ne schimba denumirea, dar am rămas la concluzia că tot aceasta ni se potrivește.

 

Regulament și Descriere Proiect:

”Primele 150 de persoane ce se vor înscrie, vor primi câte un pașaport în care se află un tabel cu lista standurilor disponibile la Fan Meeting 2012. Ei vor trece pe la fiecare stand și vor colecta câte o semnatură din partea unui reprezentant. Participanții vor primi la fiecare Fan-club cate o întrebare legată de acea formație/ cultura coreeană. Dacă răspund corect, vor primi semnatura ca dovadă a trecerii probei. După ce au colectat toate semnaturile, se vor indrepta către urna pregatită pentru acest concurs (care se află între standurile KCC.Ro și Kcu.Ro), unde vor completa un bilețel cu datele personale. Câștigătorii se vor afla la final, atunci când bilețelele vor fi extrase. Vă rugăm țineți dovada primită cu semnăturile pentru ridicarea premiului. ”

Țineți minte acum, nu? Hehe, un eveniment interesant. Nu mă așteptam să participe atâți oameni. Mulțumim tuturor pentru participare!

De asemenea, mulțumim J&J Project România și KCu.Ro.

PS: Dacă aveți poze cu pașaportul, vă rugăm să le trimiteți pe adresa de e-mail: koreanculturalclubromania@gmail.com.

 


Scris de: Kim So-Jung

Votare: 
0
No votes yet