Petrecerea de Halloween in Stil Asiatic!

Română

Asian Mystery Night

Anul acesta pe 3 noiembrie KCC România împreună cu B.A.P România au colaborat în realizarea unei petreceri cu totul specială de Halloween, desfășurată în Bumtzi Club, Str. Sebastian nr.12, București.

Petrecerea s-a adresat tuturor iubitorilor culturii asiatice, indiferent de vârstă. Atât ascultătorii muzicii K-pop, cât și cei de J-pop și C-pop și-au putut regăsi melodiile preferate în playlist. Toți cei prezenți s-au putut astfel bucura de muzică, dans, multe surprize, premii și concursuri.

Unul dintre cele mai populare jocuri ale serii a fost reprezentat de mimă -  unde s-au format 6 echipe, iar la final pentru că 3 echipe s-au aflat la egalitate s-a organizat un mic concurs de dans pe melodiile celor de la Super Junior pentru departajare, iar echipa câștigătoare a fost premiată. Alt joc care s-a bucurat de un real success a fost “kissing card game”, care datorită popularității a continuat mai mult timp decât era prevăzut inițial în program.

Premiile care au fost acordate în acea seară nu s-au oprit aici. Pe lângă cele oferite pentru câștigarea concursurilor, s-au premiat și cel mai bun costum și persoana cea mai activă. Iar JJ Project România, parteneri oficiali ai evenimentului, au organizat o tombolă în urma căreia au dat postere și abțibilduri cu cei doi artiști. Cu siguranță cei care au participat la petrecerea “Asian Mystery Night” s-au întrebat care este povestea din spatele meniului inedit. Însă, la comandarea băuturii pe care și-au ales-o, au rămas plăcut surprinși când au observat că primesc și un sticker cu formația al cărui nume era trecut în dreptul băuturii alese.

O melodie îndrăgită de toți cei prezenți și care i-a ridicat în picioare pe majoritatea pentru a dansa a fost melodia lui Psy, “Gangnam Style”, care a cucerit deja un glob întreg. Melodia acestuia a putut fi auzită de mai multe ori pe parcursul serii, de fiecare dată având același impact. Cei care au rămas până mai târziu au participat și la karaoke, cântând și fredonând alături de prieteni melodiile dragi lor.

Pe lângă toate acestea, pestru a celebra ziua de naștere a  lui Young Saeng de la SS501, cei implicați în organizare au aranjat ca în sală să existe un panou pe care fanii să-i lase artistului mesaje și urări de bine.

Asian Mystery Night” a fost primul eveniment de acest gen pe care organizatorii l-au întreprins și s-a dovedit a fi un success, iar cei care au participat pot confirma că s-au simțit bine alături de prietenii lor. Ce poiecte au de gând să mai deruleze pe viitor…? Cu toții suntem curioși. Să-i urmărim îndeaproape și să le oferim sprijinul nostru.

Mai multe păreri și videoclipuri pe: http://www.facebook.com/events/119694888184205/

Mai multe poze pe: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.425178574203729.107089.303092536412334&type=3

 

Mulțumim: Ha Neul ^^ – reporter KCC România

Votare: 
0
No votes yet