YG Entertainment e de neoprit

Română

Se pare că YG Entertainment are planuri mari pentru anul acesta.
Pentru începutul verii, Kang Seung Yoon a debutat cu "It's Raining", luna trecută, titlu potrivit şi cu temperatura nu tocmai călduroasă din acea perioada. Cântecul a avansat în topuri imediat ce a fost lansat, deşi nu a dispus de un videoclip. O lună mai târziu, totuşi, el a lansat "Wild and young", melodie însoţită de clip. Cu sprijinul directorului agenţiei, Yang Hyun Suk, acesta a reuşit să se pună pe picioare ca şi artist debutant, iar videoclipul său a fost atent supraveghiat chiar de "papa YG".


După ce CL şi-a făcut deja debutul solo, mai devreme vara această, au urmat 2NE1 cu "Falling in love". Este o melodie de vară, cu accente raggae şi r&b, cu un clip pe măsură. Acesta îmbină elementele glam, cu care ne-a obişnuit YG, de la haine, păr sau accesorii,  cu secvenţe filmate pe plajă şi chiar străzi şi graffiti. La o primă impresie poate părea o combinaţie destul de bizară, dar cine a urmărit videoclipul a putut vedea cu câtă atenţie sunt îmbinate toate cadrele. Acesta, totuşi, nu este sfârşitul verii pentru fete. Ele plănuiesc să lanseze al doilea clip pe 7 august şi va avea un stil muzical total diferit faţă de clipul precedent. Melodia se va numi "Do You Love Me" şi se anunţă a fi un nou hit în palmaresul lor. Clipul va fi "home made", filmat cu telefonul sau camere video vechi şi va afişa o imagine casual şi naturală, nouă totuşi pentru 2NE1.


Şi totuşi acesta nu este sfârşitul pentru YG, deoarece membrii BIG BANG vor reveni solo. Primul va fi maknae, Seungri. După ce a debutat ca artist solo în 2011, el va reveni acum cu al doilea mini-album constituit din 6 cântece, însoţite de videoclipul "I Have Something To Say", lansat pe 19 august.
G-Dragon revine şi el cât de curând, urmat fiind de Taeyang. S-a declarat chiar că Yang Hyun Suk petrece zile şi nopţi în studio cu Seungri, G-Dragon şi Taeyang pentru pregătirea albumelor.


Dar încă mai urmează. Fenomenul global PSY se pare că pregăteşte şi el lansarea unui nou single. Totuşi cei de la YG rămân tăcuţi cu privire la acest subiect, lucru ce în general e un fel de a afirma informaţia.
Dacă şi PSY revine anul acesta, linia artiştilor YG este incredibilă: Kang Seun Yoon, 2NE1, Seungri, PSY, G-Dragon, Taeyang. Mai urmează problema în care artiştii YG vor trebui să se confrunte în emisiuni, dar alte agenţii încep deja să ezite, având în vedere că se apropie comeback-urile artiştilor YG.

Sursa: kpopstarz, allkpop

Traducere si adaptare: Park Soo Min

 

Votare: 
0
No votes yet