Dear diary 02: Prima zi în Coreea

Română

Salutare!

 

Am uitat să precizez în celălalt articol că am filmat când am aterizat pe aeroportul Incheon: video => http://youtu.be/Fi2gxctSmRA

Am ajuns a doua zi în jurul orei 13:15 (ora Coreei). Înainte să coborâm, domnișoara stwardeză ne-a mulțumit că am luat Korean Air și a zâmbit plăcut. După ce am recuperat bagajele, ne-au așteptat de la universități doi domni coreeni, fiecare avea câte o foaie cu numele noastre pe ele. Apoi mi-am intalnit și prietenul indian ce va fi la aceeași universitate cu mine în primul an de limbă. Împreună am pornit către mașină, domnii au plecat iar șoferul ne-a dus pe fiecare la cămin (a trebuit să ne descurcăm cu cei de la Housing Office - cum spun ei; unii au avut noroc, însă eu am nimerit un domn -ajusshi- ce nu știa deloc engleză hahaha.

 

Am filmat puțin din mașină în timp ce conversam cu prietenii (Alina și Chirag).

Video 01: http://youtu.be/WE9a91elAy8

Video 02: http://youtu.be/ycFcY5plh98

Apoi am ajuns la cămin. Cum ziceam mai sus, nu am avut noroc de cineva care să cunoască măcar o boabă de engleză așa că m-am descurcat cum am putut. Am ajuns într-un final în cameră. Sinceră să fiu, era dezastru xD. Am aflat mai târziu adevărul. Colega mea de cameră a stat mult timp singură așa că nu se aștepta să primească pe cineva. Pe ea am cunoscut-o abia duminică. 

După ce am reușit să fac un duș scurt, m-am îmbrăcat și am pornit pe jos către căminul colegului indian. Mi-a promis că ieșim să vedem zona. Am dat o fugă până la Housing Office să întreb de el iar cei de acolo au crezut că e iubitul meu. hahaha L-am sunat în cameră și mi-a zis că va coborî în 15 minute. Am așteptat cam 30 minute în fața curții, la porți, timp în care toți liceenii care au trecut se uitau ciudat la mine si vorbeau de parul meu haha. Într-un final m-am dus înapoi la birou. Era un tip drăguț și alte 3 fete. I-am rugat să îl sune iar pe Chirag dar nu a răspus la telefonul din cameră așa că s-a sugerat sa mergem să verificăm dacă mai e acolo sau ne-am rătăcit. Una din fete care nu a fost prima dată a întrebat ce se întâmplă, iar alta a zis ca am ceva probleme de orientare cu iubitul meu (în coreeană). Apoi le-am spus ca nu este iubitul meu și că înțeleg puțină coreeană. I-am cam șocat hehe. Apoi tipul m-a întrebat ce e cu noi și i-am explicat că abia ajunsesem amândoi și că nu avem telefon sau internet să dăm unul de altul. A zâmbit și a mers cu mine până la camera lui, dar evident că nu era acolo. Deja mi-era foame și mă apucase nervii, dar l-am găsit în sfârșit jos la intrare căutându-mă. Am stat în cămin jos și am mâncat niște snaksuri indiene, apoi ne-am întâlnit cu alt viitor coleg. Am pornit împreuna prin zonă să ne obișnuim cu Seulul. 

Video 03: http://youtu.be/qyDVxz2UZbw

Video 04: http://youtu.be/36r9rPhgn_w

Primul lucru mâncat de la tarabele de pe stradă. Un desert foarte bun!

Am reușit să facem cardurile pentru transport, apoi ne-am întors la cămin. Am dat drumul la televizor și voila! Am găsit desene animante dublate în limba coreeană. Ce cuuuute heart

Video 05: http://youtu.be/hmpY85unA3A

În căminul prietenilor mei am găsit și steagul României heart

 

Cam atât și cu a prima mea zi din Coreea. Colega mea nu s-a întors, însă eu am despachetat din bagaje și m-am bagat la somn.

 

Articol scris de: Kim Sojung

Votare: 
5
Average: 5 (1 vote)