Primul concert al trupei LUNAFLY în România

Română

            Mult așteptata trupă LUNAFLY a ajuns pe 24 iulie în România. Chiar dacă vremea nu a fost prea frumoasă în acea dimineață, fanii k-pop s-au adunat în număr mare la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni pentru a-i întâmpina pe membrii trupei LUNAFLY. Cei aproximativ 200 de fani au strigat numele trupei minute în șir și le-au pregătit cadouri.

            Momentul mult așteptat a „aterizat” mai devreme, însă Sam, Yun și Teo s-au lăsat așteptați. Cu toate că erau extrem de emoționați, fanii au așteptat uneori cuminți,  alteori strigând disperați numele trupei. Băieții le-au zâmbit fanilor, deși pe fețele lor se citea oboseala.

            Un alt moment spectaculos al zilei l-a reprezentat Battle Dance Party la care au luat parte posesorii biletelor VIP. Au participat 7 trupe de fete, etalându-și astfel pasiunea și talentul de a dansa pe muzică k-pop. Concursul a fost jurizat chiar de cei trei membrii ai trupei LUNAFLY, fiecărei trupe acordându-i-se șansa de a arăta ceea ce a pregătit pentru zeci de ore în sălile de antrenament. Într-un final, Sam, Yun și Teo au ales 3 trupe finaliste. Acestea au mai dansat încă o dată pentru ca mai apoi să se aleagă două finaliste. Cele două au fost Dope Style Kings (DSK) și 2STORM și au mai trebuit să se dueleze încă o dată pentru locul I, trupa căștigătoare fiind DSK. Pentru a încheia seara într-un mod plăcut, băieții au îndeplinit dorința fanilor de a avea o poză cu idolii lor.

            După o noapte de așteptări, concertul LUNAFLY a sosit. Fanii au început să se adune încă de la orele prânzului pentru a fi siguri că nu vor rata șansa de a-și vedea favoriții. Băieții au fost întâmpinați cu ropote de aplauze în incinta Casei de Cultură a Studenților din București. În timp ce așteptau să intre în sala unde se ținea concertul, fanii au avut posibilitatea de a-și achiziționa tricouri, postere și genți cu trupa LUNAFLY. Pentru a respecta tradiția, organizatorii le-au pus la dispoziție fanilor lightstick-uri.

            Încet, încet sala unde urma să aibă loc concertul s-a umplut. Toată lumea era foarte curioasă și emoționată. Concertul a fost precedat de o perzentare a Coreei de Sud și a istoriei hanbok-urilor (costume tradiționale coreene). Pentru a completa momentul, pe scenă s-au urcat câteva modele ce purtau hanbok-uri, după care a urmat un moment artistic realizat de Lelou și Vera care au reușit să ridice sala în picioare prin dansul lor energizant. De asemenea, pe scenă a apărut și trupa câștigătoare din seara precedentă, DSK, arătând de ce au meritat să câștige primul loc.

            GATAAAAA! Luminile s-au stins! Fanii au început să strige numele trupei, pe scenă făcându-și apariția trioul de senzație, dând astfel start concertului. Publicul cânta împreună cu trupa melodiile arhicunoscute, iar pentru a destinde atmosfera, Sam, Yun și Teo au început să vorbească deschis cu publicul prin dialoguri scurte și amuzante.

Sam:  „Are you from Hungary?”

O fană: „Yes!”

Teo: „Oh! You are from Hungary and I’m hungry!”

            Printre numeroșii fanii se găseau și două fetițe ce au fost luate pe scenă de membrii trupei. Sam a încercat să vorbească cu ele, însă și-a dat seama că sunt prea mici pentru a cunoaște limba engleză, așa că a întrebat publicul cum se spune la „little girl” în română. Din prezentarea fiecărui cântec nu lipsea și replica lui Teo „It’s a very famous song!”, ceea ce i-a amuzat foarte tare pe fani.

            O altă fată norocoasă a fost invitată pe scenă după ce i-a oferit un trandafir lui Yun. Toți trei i-au cântat melodia „Just the way you are” a lui Bruno Mars, făcându-le pe celelalte fete să își dorească să fie în locul norocoasei și, pentru a arăta cât de bine s-au simțit în România, băieții au fluturat pe scenă tricolorul, au vorbit în limba română și au surprins publicul cântând două melodii foarte cunoscute ale unor cântăreți români, și anume „Nemuritorii” de Smiley și „Dragostea din tei” de O-zone. Atmosfera fiind foarte încinsă, Teo, Yun și Sam au început să stropească publicul cu apă, răcorindu-i puțin.

            Nu numai băieții le-au făcut surprize fanilor, ci și fanii băieților. Aceștia i-au surprins în mod plăcut pe băieți, aducându-le un tort în formă de pizza și dăruindu-le o agendă plină de mesaje și poze pentru ei. Concertul a durat mai mult decât era stabilit inițial, ceea ce dovedește încă o dată că trupa s-a simțit bine alături de publicul român. Imediat după concert a avut loc sesiunea de autografe la care au participat posesorii biletelor VIP și Fan Sign.

            Acum, la o săptămână după plecarea trupei din România, noi ne întrebăm pe cine vom avea onoarea de a întâlni la următorul concert. Voi ce credeți?

Pentru mai multe poze de la concert, CLICK AICI!

Mulțumim atât pentru realizarea articolului cât și pentru poze Elenei Nica și Mădălinei Trifan.

Votare: 
0
No votes yet