Rapoarte: 2011

RAPORT – SEPTEMBRIE 2011

EVENIMENT: „Editia a doua a K-Fan Meetingului

Statutul nostru in eveniment: Parteneri, alaturi de alte comunitati dedicate culturii si artistilor coreeni, organizat de AFSCR si HANSAMO/ AIRC

Descriere: Evenimentul anual, in care toti fanii Coreei moderne se aduna la un loc si petrec timp impreuna pentru a se cunoaste si a interactiona. Au loc competitii de dans, spectacole de dans prin coveruri, spectacol de vioara, apoi de chitara si alte surprize pregatite special pentru fani. Cel mai important moment al evenimentului este prezentarea comunitatilor partenere. KCC.Romania (Love Korea, pe atunci) a participat pentru prima data cu intrebari de cultura generala despre Coreea, dans traditional coreean alaturi de domnisoara Diana Voina si le-a oferit fanilor sansa de a se poza langa cineva imbracat in Hanbok. Pentru ei a fost o ocazie unica de a lua parte la asa ceva, pentru prima data in Romania. Evenimentul s-a tinut in Club Fabrika, Bucuresti.

Perioada desfasurarii: 03.09.2011

Numarul de participanti: Nu stim sigur cati au venit.

Premiul castigat: -

Link-ul evenimentului:

Statut eveniment si feedback: Evenimentul a fost dus la bun sfarsit cu succes, fanii fiind multumiti de experienta traita.

_________________________________________________________________________________________

RAPORT – OCTOMBRIE 2011

CONCURS: „Eseu despre gradinile imperiale din Coreea de Sud si Coreea de Nord

Statutul nostru in concurs: Organizatori

Descriere: Concurentii trebuiau a scrie un eseu de maxim 7 pagini de A4 despre una sau mai multe gradini imperiale din Peninsula Coreeana. Subiectele pe care trebuiau sa le atinga pe parcursul acestui eseu au fost: date geografice, istorice, poze, mituri si legende despre acele locuri (daca au existat) s.a.m.d. Data pana la care s-au putut inscrie concurentii a fost 10 octombrie 2011, iar eseurile s-au trimis pana la 15 octombrie 2011.

Perioada desfasurarii: 05.10.2011 – 15.10.2011

Numarul de participanti: 2

Premiul castigat: O felicitare din Coreea, in forma de fata imbracata in hanbok. De asemenea, castigatorul a avut sansa de a i se publica articolul pe forumul nostru.

Link-ul evenimentului:

___________________________________________________________________________________

RAPORT – NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2011

PROIECT: „Show me your love

Statutul nostru in proiect: Parteneri ai AFSCR (denumit KFCR pe atunci)

Descriere: Participantii, alaturi de organizatori au strans donatii de tot felul, de la bani pana la imbracaminte sau carti. Acest proiect s-a facut cu sprijinul Orfelinatului Pinochio din Bucuresti. Din pacate, doar in Bucuresti s-a tinut, desi initial s-a dorit in mai multe orase din tara.

Perioada desfasurarii: 25.11.2011 – 19.12.2011

Numarul de participanti: nu s-a confirmat

Premiul castigat: -

Link-ul evenimentului:

Statut eveniment si feedback: Proiect incheiat cu succes doar in Bucuresti.Concurs incheiat cu succes.

 

Echipa KCC.Romania

Română
Votare: 
0
No votes yet