Rapoarte: 2013 (terminate)

Română

RAPORT – MARTIE-APRILIE 2013

CONCURS: „Limba coreeana

Statutul nostru in concurs: Organizatori

Descriere: Concurentii trebuiau se descrie in limba coreeana intr-o scrisoare si sa o trimita prin posta.

Perioada desfasurarii: martie 2013 – august.2013

Numarul de participanti: 2

Premiul castigat: Un set de cartonase de vocabular coreean.

Link-ul evenimentului:

Statut eveniment si feedback: Concurs incheiat cu succes, desi ne asteptam la mai multi participanti. Ne gandim sa il mai facem o data anul urmator. Daca ne iese mai bine, vom continua. Daca nu, ne vom gandi la alte concursuri legate de limba coreeana.

_________________________________________________________________________________

RAPORT – APRILIE-AUGUST 2013

CONCURS: „I Love my Bias

Statutul nostru in concurs: Organizatori

Descriere: Concursul se face intre comunitatile ce promoveaza artistii coreeni in Romania. Fiecare fan-club editeaza o poza reprezentativa a formatiei/artistului, pe care adauga link-urile oficiale ale comunitatii, un tricolor si mesajul „Support Romanian ....”. In functie de numarul de like-uri de pe facebook, se va alege comunitatea cea mai puternica. Premiile sunt date pentru a fi folosite in cadrul unui concurs organizat de comunitatea castigatoare.

Perioada desfasurarii: 04.04.2013 – 04.08.2013

Numarul de participanti: 13

Premiul castigat: O mapa scolara, un sticker pentru telefon, o pereche de sosete cu PSY si doua seturi de chopsticks cu modele diferite.

Link-ul evenimentului:

Statut eveniment si feedback: Fan-clubul castigator a fost B2ast Romania. Urmeaza a fi anuntati de concursul lor unde vor da ca premii sponsorizarea oferita de noi.

_____________________________________________________________________________

RAPORT – IULIE-AUGUST 2013

CONCURS: „Promovam Coreea impreuna

Statutul nostru in concurs: Organizatori parteneri, alaturi de comunitatile afiliate ACRC si ACRC Nan Kibun.

Descriere: Traditionalul si simplul concurs „Like and share”. Alaturi de ACRC si restul comunitatilor ne dorim sa aratam ca suntem uniti si ne dorim foarte mult sa ajutam fanii. De aceea ne-am unit fortele sa dam un premiu mai mare.

Perioada desfasurarii: 04.04.2013 – 04.08.2013

Numarul de participanti: peste 160 si mai cresc

Premiul castigat: Un dictionar engleza-coreeana si coreeana-engleza, un set chopstix si un set stickere roz pentru tastatura (din partea KCC.Romania), iar restul comunitatilor si ACRC mai ofera: un mouse pad cu 2NE1, o poza cu Kim Beom, doua poze cu Lunafly, un calendar de buzunar si doua stickere cu JJ Project, o mapa scolara cu Big Bang, un vas coreean pentru vin, un poster cu Lee MinHo si niste produse alimentare coreene

Link-ul evenimentului:

Statut eveniment si feedback: Castigatoarea a fost domnisoara Anca Sovan, iar premiile i s-au inmanat la festivalul Kpop World Festival Romanian Edition, organizat de catre ACRC Nan Kibun cu prijinul Ambasadei Coreei de Sud din Romania.

______________________________________________________________________________________

 

TO BE CONTINUED :D

 

Echipa KCC.Romania

Votare: 
0
No votes yet