돼지고기 수육 Rasol de porc în stil coreean

Ingrediente

-1 kg carne de porc

-6 căni apă

-1 ceapă

-12 căței de usturoi

-2 cepe verzi

-1 lingură ghimbir proaspăt

-1 ardei iute uscat

-1 lingură pastă de soia

-1/2 linguriță piper boabe

 

Mod de preparare

1. Într-o cratiță adăugați toate ingredientele (ceapa tăiați-o în două) și fierbeți la flacără medie.

2. Odată ce începe să fiarbă, lăsați la fiert pentru o oră sau până când carnea este gata.

3. Ocazional, îndepărtați spuma de deasupra.

4. Când carnea este fiartă, scoateți-o din fiertură, iar restul puteți arunca.

5. Feliați carnea în felii subțiri cât este fierbinte.

Se servește cu kimchi. Poftă bună!

VIDEO

 

Sursa:aeriskitchen.com

Traducere: 강현재

Română
Votare: 
0
No votes yet