Rețetă coreeană contra cancerului

Română
În Coreea de Nord nu se moare de cancer. Motivul este extrem de simplu, și anume o rețetă contra cancerului care este folosită de toți cei care au ghinionul să sufere de această boală teribilă. Rețeta este următoarea:
 
Se ia un pui de găină mare, cu pene negre și după ce se taie, se curata si se arunca măruntaiele, capul cu gâtul și labele, se face o crestătură în interiorul păsării (de-a lungul sternului, de la iades până jos), crestătura în care se introduce conținutul a 22 capsule Ginseng. Puiul se pune într-un vas fără apă, deoarece medicamentul trebuie să fiarbă numai în sucul păsării, care, la rândul lui, se pune într-o oala cu apă, deci se fierbe în aburi. Se lasă pe foc aproximativ 4 ore. (Să se probeze carnea dacă este fiartă.) Se scoate apoi pasărea și se împarte în 3 porții. Pentru fiecare zi o porție. În săptămâna următoare, se repetă procedeul. Aceasta este prima parte a rețetei.
 
Partea a doua: Într-un borcan curat se pune 1/2 kg miere de albine nefalsificată, indiferent din ce floră este. Borcanul se pune într-un vas cu apă. La foc mic se încălzește mierea, amestecând-o tot timpul, până ajunge la temperatura de 40°C. (temperatura aceasta este cea care se afla în stupul de albine). Se ia temperatura cu un termometru special.
 
Pe la 39°C, se scoate borcanul din apa și se amestecă mierea mai mult timp, pentru că temperatura se ridică în 2-3 minute. Dacă depăsește 40°C, se înfășoară cu un șervet rece și ud, ca să ajungă la această temperatură. În caz că n-a ajuns, se mai pune la încălzit pe bain-marie, apoi se adaugă conținutul altor 22 de capsule de Ginseng. Conținutul capsulelor este un fel de nisip maroniu. Se înfășoară apoi borcanul cu o hârtie de ziar (borcanul trebuie să fie legat cu celofan) și se lasă la macerat timp 45 de zile.
 
Tratamentul constă în administrarea zilnică a unei lingurițe de miere (după ce mai înainte se amestecă) de trei ori pe zi, cu o oră înainte de cele trei mese principale. Acest tratament se ia tot restul vieții, pentru că Ginsengul închide și strânge celulele canceroase și nu le mai dă voie să se înmulțească. Oricât de bine s-ar simți bolnavul, nu are voie să întrerupă tratamentul. Este interzisă consumarea ridichilor, la fel ca și contactul sexual, timp de 30 de zile.
 
Sursa: gradinamea.ro
Votare: 
0
No votes yet