상투과자 Sangthu Gwaja

Ingrediente

-1+1/2 căni pastă de fasole cannellini/ albă

-1/2 cană pudră de migdale

-1 gălbenuș de ou

-2 linguri lapte

 

Mod de preparare

1. Se amestecă bine pasta de fasole cu pudra de migdale, laptele și gălbenușul de ou până totul se omogenizează și are o textură ca cea a untului de arahide.

2. Se pune amestecul într-o pungă fără găuri, după care se face o gaură la un colț și se pune pe tavă umplutură (se procedează la fel ca la ornarea torturilor).

3. Cu ajutorul unei bucăți de hârtie din ceară se trage în sus de fiecare mică ”prăjiturică” și se răsucește pentru a da o formă ca cea din imaginea de mai jos.

4. Se bagă tava cu prăjiturile la cuptor pentru 20-25 minute la 170-180 de grade Celsius.

 

Tips

* pentru a obține pudră de migdale se ia 1/2 cană de migdale și se dă printr-un blender

VIDEO

 

Sursa: aeriskitchen.com

Traducere: 강현재

Română
Votare: 
0
No votes yet