Sa ne cunoasteti echipa: Elena Nica

Română

Elena Nica, 20 de ani

# Poziție în echipă:

Reporter/ fotograf

# Nume real:

Nica Elena

# De când sunteți în echipa KCC.România?

Iulie 2014

# Ce părere aveți despre echipă? Dar despre comunitatea în sine?

Este o echipa mică, dar foarte muncitoare. Nu am apucat încă să le cunosc pe toate, însă cele pe care le-am cunoscut sunt niște persoane grozave. Cât despre comunitate, nici nu am cuvinte.

# De ce ați ales să faceți parte din echipa KCC.România?

KCC Ro este un site pe care îl urmăresc de foarte mult timp însă nu ca membru al echipei și nu m-am gândit niciodată că voi putea face parte din această familie. Am fost luată pe fugă inițial, când Marina a întrebat cine vrea sa fie reporter pentru concertul Lunafly iar eu m-am oferit fără să stau pe gânduri. Am decis să rămân în continuare în echipă pentru că am văzut cât de mult muncesc fetele astea pentru noi, cu câtă pasiune și bine-voință. Sincer, sunt super încântată de faptul că am devenit volutar pentru KCC.Ro, iar dacă ar fi sa dau timpul înapoi, aș face aceeași alegere.

# Care credeți că sunt punctele forte ale comunității noastre față de celelalte comunități?

In primul rând omanenii din comunitate, iar apoi toată munca și pasiunea depusă. Un plus aduc și articolele pe toate temele posibile și imposibile. Având un public variat și temele trebuie variate, iar asta nu o găsesti în orice comunitate. Pe lângă asta, probabil suntem singura comunitate din România ce oferă toate materialele necesare învățării limbii coreene gratuit, ceea ce, din câte am văzut, este foarte apreciat. Activitatea este și ea la maxim, după cum zicea cineva, toata ziua munciți ca niște furnicuțe, nu trece o zi fără să publicați ceva.

# Care credeți că sunt punctele slabe ale echipei și ale comunității?

Nu le-am descoperit încă.

# Din ce oraș sunteți? Unde studiați sau unde ați vrea sa studiați la facultate?

Sunt studentă la psihologie în București dar m-am gândit să fac masterul în străinatate, și unde în altă parte dacă nu în Coreea de Sud?

# Care este secțiunea de care vă ocupați acum și ce ați dori să faceți pe viitor?

Până acum am fost reporter-fotograf la un singur concert însa aș dori să mă implic mai mult în viitor și în alte secțiuni. Ce-i drept sunt cam leneșă însă mi-ar plăcea să ajut cu căutatul și tradusul de articole iar ca plan măreț de viitor, sper să ajungem toată echipa să vizităm țara ce ne place atât de mult.

# Care sunt planurile voastre pentru KCC.România și membrii acestei comunități pe anul următor?

Aș vrea să mă implic caât de mult pot, iar ca echipă, sper că vom crea noi proiecte care să atragă mai mulți membri și să îi ajute pe membrii mai vechi ai comunității, cât și activități în care publicul să se poată implica direct.

# Cateva cuvinte pentru cititorii acestui site?

Pentru început, bună și mulțumim că sunteți alături de noi. Sperăm să vă aducem cât mai multe articole pe placul vostru și să ne susțineți în continuare. Pentru 2015 nu promit că vom fi la fel de buni ca în anul 2014, ci vă promit că vom fi și mai buni! 

Votare: 
0
No votes yet