Sa ne cunoasteti echipa: Helen Chal

Română

Helen Chal, 17 ani

 

# Poziție în echipă:

Voluntar (translator italiană-romană, engleză-romană, jurnalist)

# Nume real:

Sandu Elena-Daniela

# De când sunteți în echipa KCC.România?

19 octombrie 2014

# Ce părere aveți despre echipă? Dar despre comunitatea în sine?

Echipa este formată din oameni minunați, pasionați de o țară deosebită, care își dedică timpul în cladirea unei comunități care să ofere cele mai complexe informații, abordand fiecare arie definitorie pentru aceasta.

# De ce ați ales să faceți parte din echipa KCC.România?

Vreau sa imi dedic timpul îmbogațindu-mi cultura și ajuntand oamenii să descopere o altă viziune despre lume, cultură și civilizație pe care Coreea de Sud o oferă. De asemenea, vreau sa îmi îmbogățesc perspectivele, și odată cu aceasta să ofer un model în ceea ce privește dedicarea pentru un anumit popor, care asteaptă a fi descoperit.

# Care credeți că sunt punctele forte ale comunității noastre față de celelalte comunități?

Comunitatea noastră este una unită, unde oamenii comunică diverse aspecte legate de universul coreean. Nu numai voluntarii (echipa în sine) redactează articolele, ci și cei care se bucură de noi informații aduc în discuție diverse aspecte pe care le descoperă ei înșiși. De asemenea, articolele postate pe site sunt bogate în informații, deoarece munca depusă în creearea lor este întocmită de persoane care adună informațiile de calitate.

# Care credeți că sunt punctele slabe ale echipei și ale comunității?

Oamenii care se bucură de informațiile pe care le oferim preferă platforma facebook ( grup și pagina ). Aș dori ca oamenii care apreciază informațiile sa activeze la o perioada scurtă de timp și direct pe site-ul oficial.

# Din ce oraș sunteți? Unde studiați sau unde ați vrea sa studiați la facultate?

Sunt din orașul Vaslui și în prezent învăț la liceul teoretic „Emil Racoviță”,filiera științe sociale. M-am gandit să aplic pentru o bursă guvernamentală în S.U.A., Coreea de Sud sau Canada, pe management sau limbi moderne aplicate.

# Care este secțiunea de care vă ocupați acum și ce ați dori să faceți pe viitor?

În KCC redactez și traduc articole și doresc să rămân pe aceste poziții în comunitate. Pe viitor aș vrea să învăț cât mai multe limbi străine și să lucrez la obținerea bursei pe care mi-o doresc.

# Care sunt planurile voastre pentru KCC.România și membrii acestei comunități pe anul următor?

Pentru anul următor aș vrea să muncesc la cât mai multe articole și să dezvoltăm o serie de proiecte noi, care să sporească popularitatea comunității. Mi-aș dori să atragem mai multe persoane active , care să se bucure de informațiile pe care le aducem pe site.

# Cateva cuvinte pentru cititorii acestui site?

Ne bucurăm că ne susțineți și apreciați munca pe care o depunem îm dezvoltarea acestei comunități. E minunat că ați ales să ne susțineți și că vă dedicați timpul pentru a cunoaște ramurile unei alte culturi, diferită de a noastră, dar totuși asemănătoare nouă. Sperăm să vă încântăm cu cât mai multe curiozități și aspecte neștiute și vom încerca să aducem mereu detalii pe care nici nu vi le-ați fi închipuit despre Coreea de Sud. Vă mulțumim! 

Votare: 
0
No votes yet