Sa ne cunoasteti echipa: Isabelle

Română

이사벨, 25 de ani

 

# Poziție în echipă:

Voluntar - Moderator

# Nume real:

Cristea Isabelle Florentina

# De când sunteți în echipa KCC.România?

6 Noiembrie 2013

# Ce părere aveți despre echipă? Dar despre comunitatea în sine?

Suntem o echipă mică, dar unită şi muncitoare, dornică în a-i ajuta pe ceilalţi să descopere frumuseţea aparte a limbii coreene,  glorioasa istorie, tradiţiile şi cultura sa. Membrii echipei noastre sunt persoane pasionate de tot ceea ce ţine de Coreea de Sud, persoane calde, săritoare, pozitive şi visătoare. Spun visătoare deoarece fiecare dintre noi are un vis, care se învârte în jurul cuvântului „Coreea”. Unii dintre noi visăm clipa în care ne vom putea pune în folosinţă, în viaţa de zi cu zi, cunostinţele acumulate, alţii ne imaginăm prima călătorie spre Coreea, sau cum va fi să studiem sau să lucrăm acolo. Visele devin realitate dacă îţi doreşti suficient de mult şi perseverezi pentru îndeplinirea lor.  ^_^

Cât despre comunitatea KCC nu pot spune decât că sunt foarte mândră, deoarece ea creşte pe zi ce trece. Avem o comunitate activă, informată şi cultivată, care comunică, plină de persoane dornice să-şi împartă „abia aflata informaţie” cu ceilalţi.

# De ce ați ales să faceți parte din echipa KCC.România?

Am ales să fac parte din echipa KCC.România din simpla dorinţă de a împărţi cu alţi pasionaţi cunoştinţele deţinute şi datorită faptului că am ştiut de la început că acest lucru mă va ajuta şi pe mine în fixarea şi întipărirea mai bună în  memorie a lucrurilor învăţate.

# Care credeți că sunt punctele forte ale comunității noastre față de celelalte comunități?

Punctele forte ale comunităţii noastre sunt integritatea, perseverenţa, spiritul de echipă şi iniţiativă.

# Care credeți că sunt punctele slabe ale echipei și ale comunității?

Punctul slab este reprezentat de faptul că pagina noastră oficială nu este frecvent vizitată de vizitatori din surse externe, ci doar de aceea care fac parte din comunitate, care accesează pagina prin intermediul link-urilor distribuite de către noi pe Facebook.

# Din ce oraș sunteți? Unde studiați sau unde ați vrea sa studiați la facultate?

Locuiesc în apropierea Bucureştiului în Oraşul Pantelimon, Ilfov. Studiile le-am terminat de aproximativ doi ani. Din păcate, am fost acaparată de „hallyu” spre terminarea facultăţii, aşadar studiile mele nu au avut legătură cu limba coreeană. Am absolvit Facultatea de Management Financiar din cadrul Universităţii Financiar Bancare şi Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii Bioterra.

# Care este secțiunea de care vă ocupați acum și ce ați dori să faceți pe viitor?

Încă de la început m-am ocupat de secţiunea Limba coreeană, în special pe partea de vocabular, iar in ultima perioadă şi pe partea de gramatică. Pe viitor vreau să postez mai multe aticole legate de gramatica limbii coreene.

# Care sunt planurile voastre pentru KCC.România și membrii acestei comunități pe anul următor?

내년에도 아자 아자 아자!

# Câteva cuvinte pentru cititorii acestui site?

În primul rând, vă mulţumim pentru interesul arătat!

În al doilea rând, un sfat, pentru toţi cei care vor să înveţe limba coreeană. Nu vă daţi bătuţi atunci când daţi de greu, când nu înţelegeţi ceva sau totul vi se pare prea complicat şi poate fără rost.  Întrebaţi, gândiţi-vă de două ori, căutaţi alte explicaţii cu ajutorul altor surse, altor articole, până când totul vă este lămurit şi cel mai important, repetaţi! Este important să alocăm cât mai multe ore săptămânal studiului şi nu să învăţăm câteva ore o dată pe săptămână. Atunci totul va părea mai greu. 화이팅!

Şi aş mai vrea să rog cititorii să ţină cont de ceea ce au spus Kang Hyeon-jae şi Roxi Edroi referitor la această întrebare şi, dacă se poate, să ne sprijine mai mult în ceea ce facem. Prin sprijin mă refer la sprijin moral, cu un like, un comment sau o întrebare în caz de nelămuriri. Astfel vom şti şi noi că munca noastră este apreciată. 안녕! 

Votare: 
0
No votes yet