Sa ne cunoasteti echipa: Mădălina Trifan

Română

Trifan Madalina, 16 ani

# Poziție în echipă:

Voluntar Fotograf-Reporter

# Nume real:

Trifan Elena-Madalina

# De când sunteți în echipa KCC.România?

Sunt în echipa KCC.Romania din luna iulie a anului 2014.

# Ce părere aveți despre echipă? Dar despre comunitatea în sine?

Deși sunt de puțin timp voluntară la acest site, mi-am dat seama că STAFF-ul formează o familie. Echipa este unită și dornică să ajute. Comunitatea se dezvoltă ușor, ușor, ceea ce este foarte bine. Pe mine mă ajută foarte mult să mă documentez în ceea ce înseamnă Coreea de Sud și am prieteni care laudă site-ul neștiind ca eu sunt voluntar pentru el.

# De ce ați ales să faceți parte din echipa KCC.România?

Pasiunea pentru Coreea de Sud și limba coreeană m-a determinat să caut site-uri unde pot afla mai multe. Astfel am gasit pagina de Facebook și implicit și site-ul. Că am ajuns în echipa KCC.Romania a fost o simplă întamplare înainte de concertul Lunafly în România. Dar mă bucur că am devenit voluntar pe site-ul pe care îl urmăresc zilnic.

# Care credeți că sunt punctele forte ale comunității noastre față de celelalte comunități?

Cea mai importantă calitate a comunității noastre, spun eu, este PRIETENIA. Toți cei din comunitate caută informații și le impartasesc cu alții.

# Din ce oraș sunteți? Unde studiați sau unde ați vrea sa studiați la facultate?

Sunt din Piatra-Neamț. Sper să reușesc să mă mut la București în ultimii 2 ani de liceu. La facultate aș vrea să studiez ori în București ori în Cluj. Încă nu m-am decis ce mi-aș dori să fac pe viitor. Studiind informatică,  probabil voi vrea să fac o facultate ce mă formează în acest domeniu, dar și cursuri de limbi străine (engleză, coreeană, japoneză).

# Care este secțiunea de care vă ocupați acum și ce ați dori să faceți pe viitor?

Momentan sunt reporter-fotograf pentru evenimentele culturale organizate în România dar și pentru concerte. În viitor îmi doresc să rămân pe acestă poziție și sper să existe cât mai multe oportunități să ajut, dar sunt dornică să ajut și alte domenii de activitate.

# Care sunt planurile voastre pentru KCC.România și membrii acestei comunități pe anul următor?

Mi-aș dori să reușim să inițiem cât mai multe persoane în universul coreean, să le arătăm ce țară plină de valori culturale este Coreea de Sud și să le stârnim curiozitatea despre această țară asiatică. Îmi doresc să reușim câte o întalnire pe an cu toți cei din echipă pentru a ne cunoaște mai bine. 

# Cateva cuvinte pentru cititorii acestui site?

 

Vă mulțumesc că ne sunteți alături. Mă bucur că ne susțineți și apreciați munca depusă de noi. Pe viitor încercăm să demarăm noi proiecte pe care sperăm să vă placă. Vă promit că mă voi implica mai mult. Mulțumesc din nou!

Votare: 
0
No votes yet