Sa ne cunoasteți echipa: Seo Yun Mi

Română

Seo Yun Mi, 16 ani

# Poziție în echipă:

Voluntar (translator engleză-română, coreeană-română, italiană-română)

# Nume real:

Codleanu Maria Alexandra

# De când sunteți în echipa KCC.România?

19 Octombrie 2014

# Ce părere aveți despre echipă? Dar despre comunitatea în sine?

Echipa in care mă aflu este una dintre cele mai minunate. Persoanele care fac parte din această echipă sunt  persoane dedicate limbii coreene, țării și tradițiilor Coreei de Sud. Sunt persoane pozitive, educate și foarte prietenoase cu care mă înțeleg foarte bine și cu care pot împărtași gânduri, idei și multe altele.

Cât despre comunitate pot spune că sunt mândră să o văd cum se ridica din ce în ce mai mult, puțin în fiecare zi, dar cu pași repezi. Aceasta (comunitatea), la fel ca și echipa, este una minunată. Ne ajutăm reciproc și putem să comunicăm despre diferite subiecte fără a ne fi teamă că vom greși. Aceasta ,sunt sigură că într-o zi, se va înălța și va crește mult mult încât toți iubitorii limbii și țării Coreea de Sud o vor cunoaște.

# De ce ați ales să faceți parte din echipa KCC.România?

Am ales să fac parte din echipa KCC.România deoarece aceasta de la prima impresie mi-a dat un sentiment bun. Aceasta a părut încă de la început o echipă extraordinară care dorește să distribuie subiecte interesante legate de Coreea de Sud și am dorit să pot ajuta și eu!

Nu am să regret niciodată decizia facută!

# Care credeți că sunt punctele forte ale comunității noastre față de celelalte comunități?

Punctele forte ale comunitații în care mă aflu, pot spune că sunt inovația și totodată creativitatea, atenția la detalii și spiritul de lucru în echipă.

# Care credeți că sunt punctele slabe ale echipei și ale comunității?

Un punct slab ar putea fi  faptul că pagina oficială nu se bucură de aceeași atenție pe care o primește platforma facebook (grupul și pagina).

# Din ce oraș sunteți? Unde studiați sau unde ați vrea sa studiați la facultate?

Eu locuiesc in orașul Zărnești, dar studiez în prezent la Colegiul Național Unirea, filiera științe sociale intensiv engleză. Imi doresc să studiez la facultatea de litere Babeș Boyai din Cluj-Napoca.

# Care este secțiunea de care vă ocupați acum și ce ați dori să faceți pe viitor?

În prezent eu mă ocup de secţiunile tradiţii ,obiceiuri,istorie,legende din Coreea de Sud dar totodată și de limba și literatura coreeană.

Pe viitor aş dori să scriu mai multe articole decât scriu în prezent legate de limba si literatura coreeană, și să primesc o bursa de studiu în Coreea de Sud pentru diploma de  master.

# Care sunt planurile voastre pentru KCC.România și membrii acestei comunități pe anul următor?

Planurile pe care eu le am pentru KCC.Romania și membrii acestei comunității ar putea fi colaborarea și interacționarea mai mare cu membrii acesteia! Dar totodata și promovarea mai mare a paginii, producerea dar și derularea a cât mai multor proiecte .

# Cateva cuvinte pentru cititorii acestui site?

Pentru început mi-ar plăcea să spun 안녕하세요 여러분! Mi-aș dori ca pe viitor să fim mai apropiați în această comunitate decât suntem acum. Și bineințeles dacă ați dori să vedeți articole pe un subiect anume, să nu ezitați în a ne spune! Eu sunt încă la început dar pot spune că iubesc enorm comunitatea aceasta și toți cititorii acestui site sunt niște persoane foarte drăguțe!

Vă mulțumesc foarte mult pentru că ne susțineti în tot ceea ce facem pentru voi și pentru minunata tară Coreea de Sud. Mulțumesc din nou că ne dați putere să scriem cât mai multe articole interesante și frumoase!

여러분 사랑하고 감사합니다.

Mimi-Maria Alexandra/Seo Yun Mi

Votare: 
0
No votes yet