김국 Supă de alge uscate în stil coreean

 

169

Ingrediente

-3 foi alge uscate

-3 căni apă

-1 ou

-2 linguri ceapă verde tocată

-1 lingură sos Hyangshin pentru supă

-1 linguriță usturoi tocat

-1/4 linguriță ulei de susan

-1/4 linguriță sare (opțional)

 

Mod de preparare

1. Într-o cratiță, puneți 3 căni de apă la fiert la flacără mare. Între timp, rupeți foile de algă în bucăți mici.

2. Bateți un ou.

3. Odată ce apa începe să fiarbă, puneți bucățile de algă, 1 lingură sos Hyangshin pentru supă și usturoiul și lăsați să fiarbă pentru trei minute la flacără medie spre mare.

4. După trei minute, puneți încet oul bătut în supă, așteptați câteva secunde și amestecați ușor; lăsați să fiarbă pentru încă 2 minute, după care adăugați două linguri de ceapa verde tocată, după care ajustați gustul sărat al supei; dacă mai e nevoie, adăugați ¼ linguriță sare; mai lăsați să fiarbă pentru încă un minut, după care închideți aragazul.

5. Înainte de a servi, adăugați deasupra ¼ linguriță ulei de susan.

Poftă bună!

Sursa: aeriskitchen.com

Traducere: 강현재

Română
Votare: 
0
No votes yet