bucataria coreeana

Caracteristicile mâncărurilor coreene

Coreea de Sud are patru anotimpuri distincte și este înconjurată de mări, de aceea există diverse mâncăruri.

Română

Gusturile şi aromele bucătăriei coreene

Usturoiul, ardeii iuţi, ghimbirul, ceapa verde, uleiul şi seminţele de susan conturează caracteristicile esenţiale ale bucătăriei coreene.
Română

Coreea- Bucătăria celor patru anotimpuri

Bucătăria coreeană e în mare parte bazată pe orez, tăiţei, tofu, legume şi cărnuri. Felurile de mâncare tradiţionale coreene sunt recunoscute pentru numărul mare de garnituri ("banchan") care însoţesc orezul cu bob mic gătit la abur.
Română

Câteva caracteristici şi influenţe ale bucătăriei coreene

Scurtă istorie
 
Română

Particularităţile bucătăriei coreene

Bețișoarele

Friptura de pui

Ingrediente:
 -1 pui întreg
 -cartofi
 -500g de carne tocată de vită
 -6 căței de usturoi
 -200g bacon
 -morcovi
 -fasole verde

Română

Ogokbap

Ogokbapul este făcut din 5 tipuri de grâne (cereale) precum orezul, orzul, meiul, soia și un soi de mei special. Uneori e făcut din boabe de orez, din boabe de soia, fasole roșie și neagră.

Română

Gukbap

Gukabapul este un fel de mâncare corean indigen făcut prin punerea orezului fiert in guk. Original, la masa coreeană trebuie să existe guk, supă și bap, orez gătit pus separat pentru fiecare persoană.

Română

Juk – terciul de ovaz

Juk sau terciul de ovăz este făcut din cereale, precum orezul, soia, susanul, fasolea mung, fierte în apă. Alte ingrediente sunt deseori adăugate, incluzând legumele și peștele.

Română

Pagini

Subscribe to RSS - bucataria coreeana