mancare coreeana

청국장 찌개 Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată

Ingrediente

-100 g pasta de soia fermentată (cheonggukjang)

-1 cană ridiche coreeană tăiată în bucăți de 2,5x3x0,5 cm

Română

해물 파전 Clătite cu fructe de mare și ceapă verde în stil coreean

            Haemul pajeon este una dintre cele mai apreciate tipuri de „clătite coreene,” mai ales în zilele ploioase.

Ingrediente

Română

숙주 비빔밥 Bibimbap cu germeni de fasole mung

Guldubu - Supă de tofu și stridii în stil coreean

 Ingrediente

-100 g stridii

-4+1/2 căni apă

-1 linguriță sare

Română

자장 떡복이 Tteokbokki cu pastă de fasole neagră

새우 청경채 덮밥 Orez cu bok choy și creveți

Ingrediente

-150 g bok choy* (4 căni apă+1/2 linguriță sare)

-150 g/ 20 creveți pre-fierți

Română

꽈리고추찜 Ggwarigochujjim

Ingrediente principale

-30 ardei shishito (aproximativ 200 g)

-2 linguri de făină

Română

파김치 Kimchi din ceapă verde

Ingrediente

-100 cepe verzi (750 g)

-1/2 cană sos de pește

-1/2 cană gochugaru/ boia iute

-1 lingură zahăr

-1 lingură semințe de susan

-1 lingură usturoi tocat

Română

쌈장 Ssamjang

Ingrediente (4 porții)
-1/4 cană de doenjang (pastă de soia fermentată)
Română

비빔국수 Bibimguksu

Ingrediente (pentru 2 porții)

-200 g tăiței subțiri (somyeon)

-1/2 cană  castravete

-1 ou

Română

Pagini

Subscribe to RSS - mancare coreeana