육전 - Șnițele în stil coreean

 

1390

Ingrediente principale

-1/2 cană făină albă (+ 3/8 linguriță sare)

-3 ouă (+3/8 linguriță sare)

-ulei pentru gătit

 

Ingrediente pentru carne

-250 g carne de vită tăiată în fâșii subțiri

-1 lingură sos de soia

-1 lingură ceapă verde tocată

-1 linguriță usturoi tocat

-1 linguriță zahăr

-1 linguriță vin pentru gătit/apă

-1/2 linguriță ulei de susan

-1/4 linguriță piper negru

 

Mod de preparare

1. Tăiați carnea în fâșii de 3,5x7,5 cm. Puteți folosi și alte tipuri de carne, iar dacă sunteți vegetarian, puteți folosi tofu sau ciuperci în loc de carne în această rețetă.

2. Într-un vas amestecați toate ingredientele pentru carne, cu excepția fâșiilor de carne.

3. În sosul obținut la punctul doi puneți fâșiile de carne și lăsați la marinat pentru cel puțin 20 minute.  Dacă nu aveți timp de marinadă, puteți folosi sos pentru bulgogi sau pur și simplu să asezonați cu piper și sare carnea.

4. Într-un vas larg și adânc puneți făina împreună cu 3/8 linguriță sare (și amestecați), iar într-un alt vas adânc spargeți cele trei ouă și amestecați-le cu 3/8 linguriță sare.

5. După ce carnea a stat cel puțin 20 minute la marinat, rostogoliți fâșiile de carne prin făină, iar apoi prin ou, astfel încât să fie acoperite în întregime.

6. Prăjiți snițele într-o tigaie cu ulei din plin la flacără medie spre mare până când fiecare capătă o culoare galben-maronie pe ambele părți. Poftă bună!

VIDEO

Sursa: aeriskitchen.com

Traducere: 강현재

 
Română
Votare: 
0
No votes yet