Ce se întâmplă când numărul tău de telefon ajunge la televizor într-o dramă coreeană foarte cunoscută?

Română

            O persoană de origine coreeană a raportat că a primit nenumărate apeluri telefonice și mesaje din partea fanilor actorului și modelului Lee Jong Suk, după ce numărul de telefon al personajului pe care îl interpretează în drama coreeană W a fost dezvăluit publicului.

            Pe 2 septembrie, industriei media i s-a raportat că un cetățean coreean obișnuit, a cărui gen nu a fost devăluit, a început să primească nenumărate apeluri, mesaje vocale și mesaje scrise după ce a apărut un nou episod din drama coreeană W, difuzat de postul de televiziune MBC pe 31 august.

            Cum s-a ajuns totuși la așa ceva? Ei bine, într-una din scene, numărul de telefon aparținând personajului Kang Cheol, interpretat de Lee Jong Suk, a fost dezvăluit la televizor fără a fi estompat sau editat, creându-se o situație nu tocmai plăcută adevăratului proprietar al numărului.

            După ce a primit numeroase apeluri de la telespectatori și fani, proprietarul numărului de telefon și-a schimbat statusul de la profilul de mesagerie intantanee, scriind „Nu sunt Lee Jong Suk din W. Am primit 270 apeluri telefonice... vă rog, încetați să mă mai sunați.”

            Drept răspuns la acest incident, MBC s-a scuzat că a fost o greșeală pe care editorii video nu au observat-o înainte de difuzarea episodului, iar din cauza stresului psihologic și emoțional prin care a trecut proprietarul numărului, personalul MBC încearcă să negocieze o metodă pentru a-și compensa greșelile.

            De asemenea, MBC a mai anunțat că redifuzările viitoare ale acestui episod vor avea scena respectivă editată, astfel că acel număr nu va mai apărea din nou pe ecrane.

Sursa: http://www.koreaboo.com/news/person-receives-270-calls-fake-phone-number-kang-cheol-revealed-w/

Traducere: 강현재

Votare: 
0
No votes yet