Modă

Română

De la costum tradițional la ținută casual

            Cu ale sale culori vibrante și cu design-ul său unic, hanbok-ul sau  costumul tradițional coreean a fost adeseori privit ca unul dintre cele mai iconice aspecte ale

Română

Ajumma și moda

            Ajumma este un substantiv în limba coreeană ce desemneză femeile de vârsta mijlocie, identificabile, de obicei, după părul scurt și cârlionțat, care poartă haine largi asimetrice și care au în cea mai mare parte o atitudine „la o parte

Română

Alfabetul corpului și standardele de frumusețe în Coreea de Sud

               Ați observat cum folosesc coreenii literele pentru a descrie tipurile și liniile corpului? Această terminologie e folosită mai ales în publicitate.

Categorie:

Română

사모관대 Samogwandae

             Samogwandae seamănă cu îmbrăcămintea oficialilor de rang mic de la curte purtate în vremea dinastiei Joseon. Culoarea și decorațiile de pe curea reprezentau poziția persoanei purtătoare în ierarhia de la curte.

Categorie:

Română

고무신 Gomushin

Gomusin sunt pantofii traditionali coreeni făcuţi din cauciuc. Aceştia sunt laţi (ca cei care îi purtau să-şi poată băga uşor piciorulul chiar dacă aveau ciorapi groşi) cu toc mic. 

Categorie:

Română

미스코리아 Miss Korea

Miss Korea este un festival de frumuseţe anual ce are responsabilitatea de a alege reprezentanta Coreei la Miss Univers. Actuala Miss a Coreei de Sud este Yu Ye-bin, ea câştigându-şi titlul pe 4 iunie în 2013 la Seoul.
Română

Tag-uri:

족두리 Jokduri

Date generale
 
Română

Pălării şi coroane tradiţionale- generalităţi

댕기 Daenggi- panglici tradiţionale

Probabil una dintre cele mai cunoscute ornamente de păr purtate în sageuk 사극 [în filmele coreene dar şi în istoria coreeană], daenggi 댕기 este un tip de fundă tradiţională folosită pentru a decora părul împletit.

Română

Brăţări tradiţionaleUn articol ornamental care a fost extrem de popular în istoria Coreei este brăţara, a cărei utilizare datează încă din vremurile antice.

Categorie:

Română

Pagini

Subscribe to RSS - Modă