Povestea lui Lee Jung Hee, prima postare.

O mamă a doi băieţi, cere ajutor, ca şi cazul ei să fie auzit şi autorul cazului să fie dus la judecată. 
 
Lee Jung Hee, o femeie de peste 40 de ani şi mamă a doi tineri băieţi, a vorbit despre tragedia ei, ea şi băieţii ei fiind obligaţi, de soţul legal, să se prostitueze. 
 
 
Original, ea a postat despre povestea ei pe Pann, în căutarea ajutorului din partea oamenilor, în a răspândii povestea ei şi ajungând la ştiri, după ce efortul ei de a ajunge la media singură, a fost blocat de soţ. 
 
Mulţi oameni au fost de partea acesteia şi i-au răspândit mesajul şi al adolescenţilor în coreeană, dar şi variante traduse, explicând povesstea acesteia. Ei au început, de asemenea, să folosească #HelpLeeJungHee pe Twitter, în suport pt ea şi copii ei. 
 
Următoarele mesaje, sunt traducerile lui Lee Jung Hee şi a băiatului ei mai mic, pe Pann. 
 
Prima postare al lui Lee Jung Hee
Bună ziua tuturor. 
Mi-aş dorii să va mărturisesc povestea vieţii mele, plină de groază şi frustrare. 
Sunt o femeie murdară. 
Sunt în prezent în cei 40 de ani ai vieţii mele şi mamă a doi adolescenţi. Eu şi băieţii mei am fost forţaţi să ne prostituăm, chiar de când băiatul meu avea 5-6 ani. 
Poate pare de necrezut, dar sunt foarte sinceră, şi eu am fost, de asemenea, parte din această organizaţie. Familia mea (mama, tatăl şi sora) şi soţul meu au fost parteneri de sex pentru mult timp. 
Ceea ce vreau să zic prin "parteneri" nu are legătură cu un act de vină sau dezgust, ci doar o simplă sursă de bani. 
Soţul meu m-a luat pe mine şi băieţii mei, în diverse locuri şi ne-a forţat să ne prostituăm pentru 10 ani. El a fost mereu în supravegherea banilor, dar când îmi spunea, eu luam banii. 
Soţul meu a făcut toată treaba folosind numele şi dentitatea mea. A spus că trebuie să evite orice circumstanţă în a fii prins, aşa că a făcut toate rezervale la bănci sau carduri de credite pe numele meu. 
M-a pus să fac toate lucrurile care ereau periculoase şi era mereu pregătit să mă pună la învinuire pentru orice, dacă era prins. 
Nu ne-a lăsat niciodată să pastrăm banii, sau să ne lase să plecăm de lângă el în niciun timp sau circumstanţă - ne-a păstrat mereu aproape, ne-a urmărit şi n-e ţinut sub control. 
Tot timpul el ducea şi aducea copii de la şcoală şi nu i-a lăsat niciodată să participe în nici una din activităţi sau academii şcolare. Nu au fost lăsaţi niciodată, nici măcar să se joace afară. 
Îi scotea afară doar cad trebuie să-i linguşească. Sunt fericiţi şi doar pentru faptul că sunt afară, din a fii ţinuţi închişi toată viată lor. Atunci era momentul când le făcea poze să se vadă că sunt fericiţi afară şi manipula oamenii arătănd căt de "fericită" este familia noastră. 
Soţul meu m-a violat pentru prima dată, când aveam 22 de ani şi m-am căsătorit cu el. După aceea, mă îndopa cu pastile de dormit şi mă obliga să mă prostituez. 
Curând, aflasem că el deja avea o femeie şi un copil, dar era deja prea târziu. 
Singurul motiv pentru care el s-a căsătorit cu mine, era pentru a mă FOLOSII, şi asta a fost uşor, pentru că propria mea familie şi soţul lucrau deja în aceeaşi industrie, de mult timp. Ei au ajuns la concluzia că o căsătorie îi va lega împreună şi erau fericiţi că deveneau o "afacere de familie". 
Soţul şi familia mea au fost practic, de aceeaşi parte cu aceeaşi inimă, şi nu am fost în stare să raportez ceva când mi-am petrecut cei 20 de ani bătută. Când am refuzat să-mi las băieţii să se prostitueze, am fost bătuţi aproape de moarte. 
Propia mea familie îi spunea să mă abuzeze, ca să-mi revin la sens. 
Sora şi mama mea îi fac favoruri, la nivelul în care îl văd ca pe propiul lor soţ, şi de multe ori se ceartă între ele din cauza geloziei. Fratele şi cumnata mea de asemenea s-au alăturat, aşa că, casa mamei mele era un loc pentru prostituţie în grup. Fratele meu deţine propiul lui pub (ps: în contextul ăsta, l-aş traduce ca "bodegă") şi atrage femei şi bărbaţi variaţi, în prostituţie. 
Soţul meu aduce sute de oameni, în fiecare zi, din diferite locuri, cunoscându-i sau nu, şi de asemenea aceşti oameni aduc mai mulţi pe lângă ei. Iau droguri şi întreţin relaţii sexuale, exact ca în pornografie. 
Nu-mi pot imagina nici măcar feţele oamenilor, care ne vizitau o dată sau de două ori. 
În zilele fără clienţi, soţul meu îi învăţa pe copii mei, când fac sex, cum să satisfacă clienţii. 
Ne punea să luăm stimulatori pentru a ne face să întreţinem relaţii sexuale între noi, după care ne filma, şi folosea filmuleţele pentru a ne şantaja, dacă incercam să scăpăm sau să raportăm abuzul. 
Văzându-mi propii mei copii suferind, am fost determinată să mă omor. 
Viaţa mea era mizerabilă, fără nici un motiv să trăiesc, aşa că am cam renunţat la propia mea viaţă. 
Nu am fost capabilă nici măcar să-mi protejez propii mei copii şi neavând nici o casă în care mă puteam sprijinii. Soţul meu ne-a ameninţat cu moartea dacă incercam să scăpăm, prin a mă abuza în faţă copiilor şi băgând frica în ei. 
Cum spuneam, nu ne-a dat niciodată bani, sau nu ne-a lăsat să plecăm de lângă el, ingijorat că puteam scăpa. 
Nu-mi era frică să mor, dar trebuia să rămân în viaţă pentru copii mei, aşa că nu am avut niciodată oportunitatea să scap din acest iad cu ei. 
Am făcut tot ceea mi s-a spus. 
Am fost oriunde el mi-a ordonat, am drogat, violat oameni, prostituat, mi-am vândut propii mei copii, făcând orice pentru al multumii. 
Am făcut tot, ca un robot. 
Recunosc că am fost una de-a lor. 
Mi-a spus că în momentul în care o să descarce filmuleţul cu mine şi băieţii mei întreţinând relaţii sexuale, viaţa noastră lua sfârşit. 
Dar m-am căsătorit cu el pentru că am rămasă însărcinată, când m-a violat la o vârstă fragedă, deci nu am ştiut aproape nimic despre lume. 
Tot ce am făcut în viaţă, a fost să stau lângă el, luând bătaie, fiind numită proastă şi făcând prostituţie. 
Propia mea familie i-a spus să fie pregătit oricând să îi trădez, şi îi dădeau sfaturi. Sora mea era lider-ul în asta. 
Sora şi soţul meu au stat ca un cuplu căsătorit şi ne-a despărţit umilindu-mă, deci am fost bătută de multe ori pentru asta. 
Am fost terifiată de soţul meu, aşa că am rămas tăcută. 
Sora mea mi-a zis că dacă acest business era descoperit, ea o să-mi crească copii şi eu pot merge în închisoare, în locul ei, dar am fost prea proastă să spun nu. 
Copii mei au fost violaţi de aproape 300 de oameni, iar pentru mine numărul se ridică la 1000 de persoane, în cei 20 de ani de căsătorie. 
Soţul mi-a spus "Eu i-am creat pe copii mei, cui o să-i spui despre asta?" "Trebuie să-i folosim cât putem de mult când sunt tineri şi pot face bani!" 
Nu puteam să-mi las copii pe mâna acestui montru. 
Şi într-o zi mi s-a dat o oportunitate. 
Mi-a zis să falsific divorţul nostru. 
Mi-a zis să-mi iau copii afară şi să dau în judecată 10 persoane care ne-au violat, şi în acest mod să ia ceva baani de la ei. Odată ce dădeam în judecată 10 persoane, ne-a spus să-l dăm şi pe el, în acest mod lumea ne va crede. După aceea, cumva, el va dovedii oamenilor, inocenţa lui. 
Tot timpul a folosit banii, pentru a scăpa de suspiciuni sau vină. 
A spus că un "divorţ fals" ar înşela cu succes pe alţii, astfel încât, din acest motiv, ar trebui să ne prefacem ca şi cum fugim în mijlocul unei cereri de divorţ. 
Aceasta era o oportunitade de la Dumnezeu. 
Aşa că am plecat de acasă cum am promis şi am cerut şi divorţul. 
Nu am mai dat pe nimeni în judecată pentru că tot ce vroiam era să ne ascundem de aceşti oameni şi să trăim într-un oraş mic. 
În orice caz, nimic nu a mers cum mi-am dorit. 
A realizat că îl ocoleam, aşa că mai târziu el a solicitat în mod legal custodia copiilor în actul de divorţ. 
Când băieţii mei au aflat, au fost foarte terifiaţi şi au zis că nu vor niciodată, să se întoarcă în locul acela, şi că mai bine mor decât să fie violaţi din nou. 
Aşa că am fost determinată să nu fiu influenţată de deciziile lui, asa că l-am dat în judecată. 
În sfârşit, în 2014, l-am raportat. 
L-am raportat poliţiei, dar eu şi copii mei nu am fost niciodată investigaţi cum trebuie, în schimb am fost trataţi că nişte nemernici şi nebuni, în timp ce soţul meu era adăpostit.
Copii mei minori erau lăsaţi într-o cameră întunecată şi nu mi-a permis nici măcar să-i văd. Doar li s-a spus să răspundă întrebărilor date de ei, fermi. 
Băieţii mei deja sufereau de repulsii şi frică de bărbaţi, din cauza violurilor multiple, dar erau investigaţi sub reprimare. Şi eu am fost tratată ca o nebună iar investigaţia venea spre un sfârşit. 
Aveam încredere în poliţie şi eram determinată. 
Am ţinut şi un "interviu de presă" cu copii mei pentru a grăbii investigaţia în potriva soţului meu. 
Am apărut chiar şi la o emisiune şi ştiri, de care unii oameni ştiu. 
Am fost intervievaţi de multe emisiuni, dar tot ce ni se spunea era să aşteptăm, şi primeam noutăţile că soţul meu oprea emisiunile să fie difuzate. 
Mai târziu, familia mea i-a luat partea, declarând că ginerele lor era inocent şi că eu eram nebună. 
Aşa că poliţia a oprit cazul. 
Cum se poate întâmpla aşa ceva? 
Am vrut să mă spânzur în faţa poliţiei pentru a dezvăluii adevărul. Dar NIMENI nu ne asculta. Nici măcar acum. 
După aceasta, eu şi copii mei am decis să dăm în judecată oamenii care ne vizitau constant şi ne violau. Deja dădeam în judecată 30 de persoane din întreaga ţară. Nu ne putem amintii cei care au venit doar o singură dată sau de două ori, aşa că am decis să dăm în judecată în jur de 50-100 de persoane, care veneau constant. 
Chiar şi acum când suntem investigaţi, suntem trataţi ca nişte gunoaie. 
Pentru ei, nu suntem decât nişte nemernici şi ne vedeau ca nişte scame. 
Nu ascultă nimic din ce eu sau copii mei avem de spus, ca şi cum am minţii şi ne ignoră dacă spunem ceva. Refuză să continue investigaatia ca la carte. 
Când am cerut să ni se dea o investigaţie de confruntare, au spus simplu nu şi nici măcar nu ne-au lăsat să ne întâlnim cu el. Şi spun că toţi care au fost raportati până acum au spus "adevărul" la detectorul de minciuni. 
Cum este posibil ca toţi acei 30 de oameni pe care i-am raportat să spună "adevărul"? 
Asta înseamnă că sunstin că NOI minţim? 
Poliţia refuză orice cerere din partea noastră şi îi pun pe cei care ne-au violat, ca şi achitaţi. 
Dacă ei sunt cu adevărat inocenţi, de cine a fost băiatul meu, care a fost spitalizat din 2014 până în Iunie 2015, violat şi abuzat? 
Băiatul meu mai mare suferă de "stres post traumatic" şi de "asalt sexual" şi se pare că este imposibil pentru el să-şi revină complet. 
Recunosc pe deplin greşelile şi păcatele mele. 
Am făcut parte din acea organizaţie şi am fost responsabilă pentru neputinţa mea de a scoate copii din acel grup şi raportând acest lucru prea târziu. Aşa că o să acept orice pedeapsă. 
Dar îmi doresc să dezvălui adevărul despre copiii mei, care au fost suprimaţi şi violaţi de mici. 
Nu am nici o putere, bani, abilitate sau nimănui cui să-i cer ajutorul. 
Tot ceea ce ştiu să fac este să-mi vând corpul şi să mor. 
Dacă nu pot să dezvălui adevărul...copii mei o să trăiască în îndoială şi traumă, şi poate să facă o mai mare greşeală în viitor, decât tatăl lor. 
Grupul în care am stat, este ca o organizaţie şi o mare afacere, cu diverse locuri pentru prostituţie, din întreaga naţiune. 
Chiar şi acum, continuă să facă prostituţie şi să escorteze bani de la copii până la adulţi. 
Oaemnii implicaţi în acest asalt sexual, au diverse ocupaţii, aşa că sunt capabili să-şi protejeze secretul lor. 
Sunt unele persoane care sunt nevinovate, care au fost ameninţate să rămână în grup, păcăliţi cu stimulente / somnifere în cafea, dar sunt şi altele care sunt dependenţi de această afacere şi se bucură de acest lucru. Acesta este modul în care este menţinut secretul. 
Acesta este motivul pentru toate acele momente când a fost prins, el a primit ajutor de la funcţionari şi poliţie, pentru a pune vina pe alte persoane şi a scăpa de suspiciune. 
Deşi am raportat doar aproximativ 30 de persoane, de departe, vom continua să luptăm cu poliţia, pentru a dezvălui adevărul. 
Asta e tot ce pot face pentru copiii mei ca mamă, şi aş fi fericită să mor în mâinile fiilor mei, atunci când aceştia cresc şi devin independenţi. 
Vă rog ajutaţi-mă să dezvălui adevărul ... 
 
sursa: Koreaboo
traducere: Roxi
Română

Tag-uri:

Votare: 
0
No votes yet