Lee Jung Hee, a doua postare

"Omorâţi-mă dar salvaţi-mi cel puţin copii."
 
Deoarece băieţii mei au întâlnit o mamă îngrozitoare, ei mor chiar acum. Numele meu este Lee Junghee. Vreau să salvez băieţii mei, chiar dacă este târziu. Din cauza violului în care au fost expuşi şi au avut de suferit de peste 10 ani, fiul meu mai mare a fost admis la un spital şi fiul meu mai mic nu poate merge la şcoală şi chiar nu poate beneficia de un tratament adecvat. Pentru că nu am scăpat mai devreme, cu fiii mei, este vina acestei mame. 
Soţul meu a fost în străinătate pentru mine, pentru a fii capabil să ajungă la mine cu titlul de a fi un oppa de biserică (un oppa de la biserică), şi în cele din urmă să mă violeze. Apoi în interval de aproximativ trei luni, familia mea şi familia soţului meu au aranjat logodna şi căsătoria noastră, şi mi-am urmat soţul în America. 
Cu toate acestea, am aflat mai târziu că soţul meu avea deja o femeie şi un copil. 
Soţul meu s-a căsătorit cu mine în intenţia de a mă utiliza, şi părţile dezgustătoare au început atunci. Soţul meu mi-a dat somnifere şi a practicat prostituţie şi trafic de sex în casa lui. Fie că a fost un coreean care studia în străinătate, o persoană albă, o persoană de culoare, sau o un japonez, nu conta pentru el, soţul meu a acceptat toţi clienţii. El a făcut asta, de asemenea, în timp ce conducea în jurul unei tabere de maşini. Până acum, trebuie să fie aproximativ 1000 de persoane (care m-au asaltat) în ultimii 20 de ani de căsătorie. 
 
Soţul meu mi-a ordonat să nu am copii. Trei ani au trecut aşa, în care soţul meu m-a violat şi m-a bătut să mă îmblânzească pentru a-l asculta. Nici măcar nu am realizat că am pus oamenii în prostituţie (t / n: aceasta a fost un pic ambiguu) până după trei ani, când l-am avut pe fiul meu mai mare. Am trăit mereu cu groază de soţul meu, obţinerea bătăilor pentru lucruri nerezonabile şi numai reuşind să mă trag pe podea. Am fost bătută pentru că după el, mâncarea era prea caldă, produsele alimentare nu au fost suficient de bune, felul meu de a vorbi, am fost nerecunoscătoare, am vorbit din nou, şi din această cauză am fost intimidată şi am trăit ca sclavi în America. Când mi-a spus că o persoană de culoare sau un mexican avea de gând să vină să mă captureze, aşa încât trebuia să stau în maşină lui, l-am crezut şi am rămas în masină timp
de zece ore aşteptând. 
 
Nu puteam vorbi limba engleză şi am devenit astfel o idioată domesticită pentru soţul meu, care nici nu credeam să-l raportez vreodată. Soţul meu nu a intrat în traficul de sex pentru bani. Asta a fost ocupaţia lui originală, şi făcea asta cu mult timp în urmă. 
 
Şi-a luat meseria de "pastor", astfel încât ceilalţi să-l creadă pe el şi exteriororul lui, apoi a drogat oamenii din biserică şi i-a făcut dependenţi de droguri, astfel încât aceştia să poată veni de partea sa. Nimeni nu a avut încredere în mine şi mai degrabă aveau încredere în soţul meu, care a acţionat ca şi cum el ar dona un plămân ca pastor, mai mult, provocând-mi să fie în imposibilitatea mea de a spune nimic nimănui. Membrii familiei mele cu siguranţă ştiau că am fost bătută de soţul meu şi, la fel ca mama şi sora mea, de fapt, l-au încurajat să o facă mai mult pentru a mă îmblânzi. Din acest motiv, am simţit că nu era loc pentru mine să trăiesc. Ce e chiar mai derutant este faptul că soţul meu şi membrii familiei mele au fost preocupaţi de faptul că secretul lor va ieşi la iveală şi se pregăteau să mă trimită la un spital psihiatric, în cazul în care acţionam sau mă răzvrăteam. Deşi eu nu eram diferită de un orfan, nu am acţionat afară şi i-am dat soţului şi familiei mele pace de spirit pentru a proteja copiii. Deci natural, nu am acţionat rebel. Cu toate acestea, m-am furişat afară o dată cu o scuză şi am mers la un spital pentru a obţine o confirmare că am fost sănătoasă mintal. 
 
Cu toate acestea, nu am putut continua în a-mi vedea copiii utilizaţi şi în cele din urmă am scăpat .. Aşa, suntem în cele din urmă în stare să cunoaştem lumea. Copiii mei au fost întotdeauna sumbrii, au fost trişti, evitau persoane, şi a trebuit să vină acasă imediat după şcoală. Dacă nu erau clienţi, soţul meu îi învăţa pe băieţi cum să atragă clienţii, şi asta era ceva nebunesc, hotărât pentru o afacere de familie. Eu şi copiii mei am fost agresaţi de asemenea de către socrul meu, care era un pastor şi văzându-l pe el şi pe fiul lui, de asemenea pastor, m-a făcut să mă simt ca şi cum asta este nedrept, asa că am încercat să ajung şi să arăt lumii. Anul trecut am organizat o conferinţă de presă cu copiii mei şi, de asemenea, am mers la ştiri, pe care toţi le ştiţi. Nu-mi pasă dacă mi-au arătat faţa sau că nu au pus mozaic pe faţa mea. Am avut, de asemenea, un interviu la 그것이 알고 싶다 (The Its Know/I Want to Know That) am avut interviuri de la alte staţii de difuzare, şi mi s-a spus să aştept ca cei ce-mi luau interviuri să mă contacteze, dar am rămas fără contact sau o veste. Am încercat să contactez toate posturile de radio, indiferent dacă acestea au fost mari sau mici, dar soţul meu de cealaltă parte a dat presiune şi am fost într-o poziţie în care nu am putut merge la difuzări. Toate articolele care au fost pe internet o zi, totul mergea în jos la unison. Pe de altă parte a făcut să sune ca şi cum aş fi inventat totul şi că săream în sus nebuneşte. Dacă nu era adevărat, cum aş putea, cu atâta teamă, să dau în judecată peste treizeci de oameni? Părinţii mei, sora, cumnatul, nepoţii, fratele, cumnata şi familia cumnatei; Pe toţi i-am dat în judecată. Chiar de acum, voi continua să deau în judecată pe toţi care au lezat copiii mei. 
 
În timp ce trăiam cu soţul meu, el m-a ameninţat că-mi va ucide copiii, dacă aş lăsa secretul său la suprafaţă, şi chiar mi-a bătut băieţii în faţa ochilor mei. Când fiul meu mai mare avea şase ani, soţul meu l-a bătut până când cei doi incisivi din faţă s-au rupt şi a continuat să sângereze, făcându-l să leşine .. Pentru a se asigura că nu o să intervin, uneori îi lua într-o cameră separată, încuia uşa şi îi bătea. Am fost speriată că poate copiii mei o să moară şi am făcut tot ce mi-a spus să fac. Am fost idioată şi proastă. Copiii mei au trăit zi de zi fără să fie bătuţi sau fără moarte, a fost ceea ce am învăţat, să-i menţin în viaţă. 
 
Ne este foarte greu să trăim în momentul de faţă şi nimeni nu ne ajută, dar suntem fericiţi acum, dând în judecată oamenii care ne-au violat. Dăm în judecată doar pe cei care ne-au violat continuu timp de aproximativ şapte până la zece ani. Nu am nici un plan de a da în judecată pe cei care au venit doar o dată sau de două ori. Există o mulţime de străini care au venit, dar dacă văd feţele aş fi în stare să le recunoasc. Aceşti străini nu au fost forţaţi să facă nimic şi se bucurau de fapt, actele pe care le comiteau, reuniţi în secret, astfel încât nimeni nu era capabil să le afle. Acesta este modul în care sunt ţinute secrete lor. În cazul în care ei întâlnesc pe cineva pe care i-a atacat, îi ameninţă cu un video care a fost făcut în timpul actului de asalt / viol, dar eu îi pot ameninţa din nou cu faptul că mi-au violat copiii. Deoarece există o mulţime de oameni de care (străinii / violatori / etc.) sunt conectaţi, chiar dacă au fost suspectaţi în cei doi, cinci ani, ei au fost capabili să şteargă toate înregistrările de pe calculatoare, a le muta, şi a evita sentinţa. 
 
Pentru că am fost familia soţului meu, atunci când ceilalţi din mediul de afaceri se uitau la noi, ei credeau că am fost o puternică afacere de familie şi nu au fost îngrijoraţi de noi. Chiar şi atunci când ne-a luat şi ne-a împărţit, ei nu credeau că ceea ce făceau era greşit ci doar credeau că făceau pur şi simplu bani şi pur şi simplu lucrau. "Sunt deja copiii lui astfel încât care este problema!" "Ei doar învaţă devreme." "Vor trebui să facă acest lucru când cresc oricum, care este problema dacă îi folosim mai devreme!" Aceasta a fost logica lor, iar toţi membrii au spus aceleaşi lucruri. 
 
Am ajuns să cunosc lumea după ce am fugit. La acea vreme, am crezut că acolo era un teren şi că acolo era un cer. M-am gândit că toate femeile au fost prinse de către soţi şi că toată lumea trebuia să se prefacă a fi fericită în timp ce trăiau. Nimeni nu trăieşte ca mine şi lumea nu este un astfel de loc întunecat. Mi-am dat seama că lumea devenea mai transparentă şi pentru prima dată mi-am dat seama că există mai mulţi care trăiesc din punct de vedere moral, decât cei care au făcut lucruri rele. De aceea mi-am adunat curajul. Pentru că nu este fals, am ştiut că adevărul va fi dezvăluit. 
 
Cu toate acestea, toţi poliţiştii spun acelaşi lucru în mod repetat, împreună, ca şi cum ar fii roboţi. Au spus că vor dezvălui adevărul la început, dar numai la scurt timp după, spun că ar trebui să închidă cazul repede, spun că ar trebui să se oprească judecata, respingându-mă, spunând că ei nu înţeleg de ce fac acest lucru. 
De aceea eu sunt încă rugătoare. Am implorat că am fost o femeie păcătoasă şi că am fost în imposibilitatea de a-mi proteja copiii. Am îngenuncheat chiar înaintea poliţiei. Le-am cerut doar să dezvăluie adevărurile copiilor mei. Cu toate acestea, ca şi cum radeau de mine, poliţia mi-a spus "Din moment ce nu pare că noi comunicăm, nu am nimic să va mai spun !!" şi m-au respins. Indiferent unde mergem, ne neglijează mai mult decât ca pe muşte şi ţipă la copiii mei, "Tu stai nemişcat !", "vorbiţi doar atunci când vă pun o întrebare!" Ei ne tratează ca şi cum am fii criminali, indiferent unde mergem. Este târziu pentru copiii mei, dar vreau să le dau libertate. Sunt atât de ignoranţi şi nu e nimic ce ştiu şi nu am nici o putere. În scopul de a descoperi adevăruri copiilor mei .. Vă rog ajută-mă.. 
 
sursa: Koreaboo
traducere: Roxi
Română

Tag-uri:

Votare: 
0
No votes yet