Lee Jung Hee, prima postare a băiatului mai mic

Bună ziua, sunt fiul mamei mele. Nu am propiul meu buletin (pentru Nate) aşa că-l folosesc pe cel al mamei. Este adevărat că am fost violat. 
Chiar de când aveam 5 ani, am fost violat de tatăl meu, dar asta nu este tot, am fost, de asemenea, violat de străinii pe care acesta îi aducea acasă. 
Am fost violaţi de doctori, pastori şi mulţi alţi oameni în Busan. Am fost violat de peste 300 de oameni şi am încercat să dau în judeacata 30 de oameni. 
Bunicul din partea tatălui, bunica din partea mamei şi fiul matusei din partea mamei, toţi m-au violat / au participat la viol. 
Tatăl meu m-a vândut. 
Tatăl şi bunicul meu sunt patori. După ce ne-au violat, tatăl meu a acceptat bani din partea celor care ne violau, dar niciodată nu ne-a permis să avem bani, din frică să nu fugim. Nu am avut posibilitatea să zic nimic până acum, pentru că tatăl meu m-a ameninţat. 
Chiar şi acum tata încearcă să ne găsească, dar noi dezvăluim asta pentru că nu vrem să ne întoarcem la el. Am încercat să dezvăluim crima tatălui meu din Septembrie anul trecut, dar în loc să ne ajute, poliţia nu ne-a ascultat şi ne-a ameninţat, suparandu-mă şi dându-mi un timp greu. 
Scriu asta acum pentru că vreau ca adevărul despre tatăl meu să iasă la iveală. Tatăl nostru a încercat odată să ne trimită la spitalul de nebuni, dar a fost imposibil pentru că noi am fugit. 
Sunt succesorul tatălui meu. Am fost speriat aşa că am făcut tot ce el mi-a spus şi ce a vrut. Noi am fost la televizor înainte şi mama mea a dat interviuri, dar au refuzat să le publice (Nu este dat specific, cine sunt aceşti "ei"). 
Fratele meu a fost acceptat la spitalul de boli mintale pentru că era în şocul de a fii violat de tata. De fiecare dată după viol, tatăl nostru ne dădea droguri (droguri care îi făcea să fie mai activi sexual, etc) şi îi dădea mamei pastile de dormit. 
Tatăl meu îmi spunea să dau oamenilor droguri şi medicamente, aşa că am făcut ce mi s-a zis. Când tatăl meu îi dădea pastile de dormit mamei, el îmi ordona mie şi fratelui meu să o violăm în somn. De asemenea aducea alţi oameni s-o violeze. 
Noi am vorbit cu reporterii. Oamenii pe care i-am întâlnit şi poliţia nu ne-au crezut. În schimb, cred că tatăl meu este de compătimit. Chiar şi acum, tata ne caută, dar noi o să fugim până la sfârşit. De aceea dezvăluim tot acum. 
Am 13 ani. 
 
sursa: Koreaboo
traducere: Roxi
Română

Tag-uri:

Votare: 
0
No votes yet