Lee Jung Hee, a doua postare a băiatului

Bună ziua, sunt un băiat de 13 ani care îşi doreşte libertate. 
 
Începând cu timpul când aveam 5 ani, am fost violat de tatăl meu pentru 8 ani. După ce am părăsit America, în timp ce trăiam în Coreea, am trăit în Godeok-dong, Seul, Gangdong-gu 573-1 * şi am fost violat de tată, bunic şi alţi oameni străini pe care îi aducea acasă. De asemenea, am fost violat în partea râului Cheonhodong, Gangdong-gu, Apartamentele Galaxy 202 Est, etajul 11 * de mulţi străini pe care tatăl meu îi aducea acasă. Ne-am mutat în Busan, gijanggun 399-18, Yongcheonri * şi nu era nimeni lângă noi, totul era întunecat. 
 
Când ne-am mutat în Busan, tatăl meu era pastor în biserica de acolo. Cu toate acestea, pastorul şef al bisericii, soţia, fiul şi familia acestuia, veneau deseori să ne violeze. Acest pastor (pastorul şef) a adus de asemenea mulţi oameni să ne violeze. Pastorul din Busan avea trei spitale medicale. Ştiu şi eu de facilităţile genitale ale pastorului, dar investigatorii nu ne-au crezut, îl cred doar pe tata. Aceşti oameni nu au făcut nimic, nu pentru că erau obligaţi, ci pentru că au ales să facă asta pentru că au vrut. Tata a adus acasă oameni şi le spunea să ne violeze după ce ne dădea droguri stimulante, după care ne violau pentru 2-3 ore. Tata a acceptat bani de la ei. 
Când nu aducea pe nimeni acasă, el mă viola şi mă învăţa cum să fac asta. M-a învăţat cum să fac, ca fetele să fie mulţumite. De asemenea m-a învăţat pe mine şi fratele meu, cum să ne masturbăm. Pentru asta, când am avut 5 ani, m-am masturbat în faţa colegilor, fără a fii ruşinat. M-am masturbat în fiecare zi de atunci. Noi nu am vrut niciodată să fim violaţi, dar eram obligaţi s-o facem. Dacă spuneam că nu vrem, luam bătaie. Din această cauză, am fost foarte foarte speriat şi luam drogurile pe care mi le dădeau. Odată, când am fost mai mic, mama şi tata s-au certat. Tata a aruncat masa din bucătărie în mama, şi i-a spart capul, dar nu a lăsat-o să meargă la spital. A trebuit să ia 3 shot-uri după. Acesta nu este singur incident, când fratele meu era de 5-6 ani, tata l-a bătut până când i-a rupt incisivii şi a sângerat mult. Mi-a spus că a fost îngrozitor. Fratele meu a fost bătut de tata de multe ori şi îi este îngrozitor de frică de el. Tata m-a căutat şi pe mine şi m-a bătut şi m-a înjurat. Nu m-a asaltat doar sexual, dar ne-a şi atacat foarte mult. Tata l-a luat pe fratele meu şi pe mine în baie, în întuneric, ore în şir şi ne-a bătut pentru că nu l-am ascultat. Ne-a învăţat, de asemenea, cum să furăm şi de fiecare dată ne vorbea doar cum să escrocăm oamenii. 
 
Nu am nici măcar libertate. Nu am putut să merg unde îmi doream sau să mănânc ce vroiam, şi când am fost în clasa a 5-a, am fost foarte slab. Nu ne cumpăra nici măcar o băutură de 30 cenţi, dar le folosea cu noi pentru a ne păcălii. Ne-a înfometat intenţionat şi ne spunea că ne cumpără ceva bun sau ne ducea undeva dacă îl ascultam bine. Când încerca să ne folosească, ne ducea în camping sau în excursii şi ne făcea poze de fiecare dată când râdeam, să arate oamenilor cât de fericită este familia lui. Când şcoala se termina, trebuia să plec imediat în maşina tatălui, care ne aştepta în afara şcolii, nu am fost lăsat niciodată să mă joc după şcoală, nici măcar 5 minute. Nu puteam doar să mergem la maşină, ţipa mereu la noi să mergem repede, aşa că trebuia să fugim. După aceea, eram asaltaţi acasă. Va rog să nu-l credeţi pe tata. 
Nu ne-a învăţat nici măcar coreeană. Am venit în Coreea din America când aveam 4 ani şi am fost înrolat într-o şcoală internaţională, pentru a nu avea posibilitatea să vorbesc în coreeană, şi el avea câte un motiv pentru toate astea. Intenţionat ne trimitea la şcoli străine, pentru a nu învăţa să vorbesc şi să scriu în coreeană, pentru a nu putea comunica cu celalţi despre asalturile sexuale şi ne ameninţa că ne omoară dacă spunem ceva, aşa că şcoala nu mă ajuta. Nu puteam să spun nimic. A încercat să nu ne trimită la şcoală şi ne spunea să nu mergem. Ne-a luat şi paşapoartele. 
 
Aducea foarte mulţi oameni acasă ca să ne violeze şi să plătească, dar de asemenea ne droga şi ne fiilma în timp ce întreţineam relaţii sexuale şi lua bani pentru asta. 
A încercat să pună toată vina pe numele mamei şi ne-a spus să facem la fel, aşa că ne dădea droguri şi mă obliga pe mine, mama şi fratele meu să întreţinem relaţii sexuale între noi. Nu puteam să spun că nu vreau, aşa că am făcut ce mi s-a spus. Când făceam asta, ne filma şi ne spunea că mama era cea care avea vină. 
Am fost succesorul tatălui meu. Am făcut tot ce mi-a zis pentru că îmi era frică de el, şi mi-a spus că o să locuim împreună şi a abandonat-o pe mama şi fratele meu, dar e mine m-a minţit. Înainte ca tatăl meu să se căsătorească cu mama, aavea deja o femeie şi aveau împreună chiar şi un copil. Am văzut asta chiar cu ochii mei. A încercat să ne abandoneze, să mergă să locuiască cu ei. Ne manipula. Îmi spunea că o s-o folosească şi pe viitoarea mea soţie, când cresc, în chinul sexual. Eu, mama şi fratele meu am trăit ca să fugim şi să scăpăm, dar când am raportat experienţele noastre de viol şi asalt sexual, poliţiei din Seul, ei ne-au tratat ca nişte criminali şi nu au făcut nici măcar o investigaţie. Sunt incredibil de trist. Am fost la o conferinţă de presă, canale de televiziune, chiar şi la ştiri, dar şi aşa, nimeni nu ne ajută. Nu pot să merg nici măcar la şcoală acum, chiar dacă îmi doresc, şi sunt foarte trist pentru că nu am nici măcar un prieten. Nu am pot să merg la şcoală pentru un an. Asta pentru că tatăl meu ne caută. Dacă ne găseşte, pentru că am divulgat secretul lui, ne va omorâ. 
 
Sunt foarte gelos când văd copiii care se duc la şcoală în fiecare dimineaţă. În timpul ăsta, eu merg la investigări. Este un an de când nu am mai fost la şcoală. Vă implor să ne ajutaţi să divulgăm adevărul. Ne dorim libertatea incredibil de mult. Fratele meu, din cauza şocului de a fii violat de tata, este în spital şi este rănit foarte mult. Chiar şi acum fugim de tata. 
 
Vă rog să ne credeţi. 
 
sursa: Koreaboo
traducere: Roxi
Română

Tag-uri:

Votare: 
0
No votes yet