Lee Jung Hee, a treia postare a băiatului

Bună ziua. Sunt băiatul mamei mele, în vârstă de 13 ani. 
 
Am încărcat un filmuleţ pe Youtube ieri. Am spus ce ni s-a întâmplat. Am spus adevărul. Mi-aş dorii să am un tată, dar sunt foaarte trist că am dat de unul rău. Ceea ce ne dorim, este ca toată lumea să ştie adevărul, aşa că vă rog să-l răspândiţi. 
Mulţi oameni ne-au spus să mergem la ambasada Americii, dar mama şi eu ne-am mai dus prin Martie, am scris chiar şi o scrisoare Ambasadorului Mark Lippert, dar nu am primit prea mult ajutor. 
 
Era un pastor într-o biserică din Busan, unde tata obişnuia să meargă, acest pastor de asemenea avea un spital, numit Spitalul de Tratamente Medicale Geumgang (금강용양병원). Oamenii din acest spital de asemenea veneau în casa noastră. 
 
În timpul lunii Octombrie, când am şi ţinut conferinţa de presă, bunicul nostru din partea tatălui, a dat-o pe mama în judecată, aşa că la rândul nostru l-am dat în
judecată pe el, pentru viol. Dar Investigaţiile Asaltului Sexual Gyeonggi (경기성폭력 수사대) ne-a spus că bunicul nostru nu este vinovat. Bunicul mi-a spus că vrea să se culce cu mine şi fratele meu, aşa că ne-a violat. În fiecare zi, îi spunea fratelui meu că vrea să se culce cu mine. Într-o zi, bunicul şi tatăl meu ne-a violat pe toţi trei, a făcut-o pe mama să ia pastile de dormit, iar bunicul a luat-o pe mama într-o cameră. Când locuiam în Godeok-dong (도덕동), tata a adus foarte mulţi oameni în casă. 
Vă rog să ne ascultaţi şi să ne credeţi. Chiar dacă noi spunem adevărul iar tata minte, sunt foarte trist că ofiţerii Investigaţiilor Asaltului Sexual din Seul şi ceilalţi nu ne cred, dar sunt mulţumit că mulţi oameni ne cred acum. Dacă mama şi eu nu eram violaţi, de ce am fii într-o durere aşa mare acum? Îmi doresc ca tot acest lucru să se termine cât mai repede, să merg la şcoală şi să fiu liber, pentru a merge afară şi a-mi vedea prietenii, să am o viaţă normală. Nu vreau să locuiesc cu tata sau să fiu ca el.
 
Vă rog să ne ajutaţi e toţi trei, să trăim fericiţi. 
 
sursa: Kim Sojung
traducere din coreeană în engleză: Kim Sojung 
traducere din engleză în română: Roxi 
 
Arată-ţi suportul!! 
 
Instagram hashtag: #HelpLeeJungHee
 
 
 
Indonesian:
 
German:
 
Spanish:
 
French:
 
Portuguese:
 
sursa: Koreaboo
Română

Tag-uri:

Votare: 
0
No votes yet