Viața cotidiană

Română

Cum este de fapt viața în Coreea de Nord

            Un fotograf a surpins realitatea din viața de zi cu zi din Coreea de Nord, dezvăluind un amestec de mândrie națională și militarism mereu prezent.

Română

먹방 Mukbang - Cum devin coreenii faimoși prin "pasiunea" lor pentru mâncatul on-line

                Ce se întâmplă când combini puterea live-streamingului cu competițiile de super-mâncat ca cele din emisiunea TV „Man v. Food”? Răspunsul e simplu: devii un superstar on-line – asta dacă locuiești în Coreea de Sud.

Română

Sinuciderea în Coreea pe scurt (partea I)

Coreea de Sud are o rată a sinuciderii mult mai mare în  comparaţie cu alte ţări dezvoltate. Aceasta  se situează pe locul 6 cu cea mai mare rată a sinuciderii din lume.

Română

20 Expresii Din K-Drame Pe Care Trebuie Să Le Ştii (Partea II)

Salutare tuturor iubitorilor de k-drame!  Bun venit la a doua parte a seriei de fraze comune în limba coreeană (click aici pentru prima parte) .

Română

Grupele de sânge și personalitatea (din perspectiva coreenilor)

            Dacă plănuiești să mergi în Coreea de Sud, merită să-ți cunoști grupa de sânge. De ce?

Română

Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiților în Coreea de Sud

            Spre deosebire de bărbații „chinuiți” de 14 februarie în fiecare an în majoritatea țărilor, coreenii nu trebuie să-și facă griji pentru găsirea cadoului perfect pentru a face o impresie bună partenerei lor de Ziua Îndrăgostiților.

Română

Transformarea rămășițelor celor decedați în mărgele: Noul trend „bizar” din Coreea de Sud

Model de prezentare

Ajumma și moda

            Ajumma este un substantiv în limba coreeană ce desemneză femeile de vârsta mijlocie, identificabile, de obicei, după părul scurt și cârlionțat, care poartă haine largi asimetrice și care au în cea mai mare parte o atitudine „la o parte

Română

20 Expresii Din K-Drame Pe Care Trebuie Să Le Ştii

Salutare tuturor iubitorilor de k-drame!  Aici avem o serie de fraze comune în limba coreeană. Sper ca ele să vă ajute să înţelegeţi mai bine filmele voastre preferate, fără să fiţi nevoiţi să vă mai uitaţi la subtitrare.

Română

Pagini

Subscribe to RSS - Viața cotidiană